Gårdagen, 30/3

Igår var jag på APL, men det var inte helt hos Ung företagsamhet denna gången, utan jag var även på Help To You som är ett företag på samma våning och som sysslar med rådgivning inom ekonomi. Jag har lärt mig otroligt mycket! Och har kommit fram till att jag ska börja satsa på fonder, att istället för att lägga undan sparpengar i ett separat konto så är det bättre att lägga dem i en fond.

Men jag fick en uppgift därifrån att lista upp de bästa fonderna för tillfället som sedan ska skickas ut till hans kunder. Sedan hade jag en uppgift på Ung Företagsamhet också där jag håller på att göra en broschyr som ska inspirera framtida UF-elever, så jag hörde av mig till 4 personer från olika företag som jag ska intervjua o lite så inför detta.

Utöver APL:en så fyllde faktiskt Amanda år! Igår blev hon 20 år, sjukt att nästa år är det min tur att gå ur tonåren. Men det firades iallafall med frall-frukost och thai till lunch.

Efter APL:en sålde jag av några av mina glas, 4 st som var ett onödigt köp och 3 som hade samma design som jag hade innan. Dessutom så var jag med Calle igår, och vi tog det bara lugnt. Vi gick ut med vovvarna ute vid torkö, och sen åkte vi och köpte snacks för att kolla på filmen Luca. Luca är verkligen en feel good film, man blir så glad av deras vänskap.

En negativ sak som jag vaknade upp till igår, snö. Hur kan det avra så OTROLIGT fint väder ena veckan och dagen sen snö nästa. Idag är det inte snö längre men det var ju inte kul att vakna upp till även om det var väldigt fint.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar