FRIIDAY AND WEEKEND PLANS

Nej men oj vad jag har längtat till fredag och äntligen är den här liksom. Idag har jag lite planer på vad som ska hända och vad som har hänt. Morgonen började ju dock inte på bästa sätt, jag vaknade i lite lätt stress. Skyndade att klä på mig, fixa till mig lite och äta frukost. För att sen åka till tandläkaren, sist jag var där blev jag huggen i tandköttet av den lilla vassa grejen. Men denna gången gick det mycket bättre.

Efter tandläkarn blev det direkt att köra mot skolan, på fredagar har vi nämligen gjort så att hälften är i skolan på morgonen och hälften på eftermiddagen (bara på fredagar resten är distans). I skolan fick jag reda på hur det gick på provet vilket för övrigt gick galant och jag ligger på A-B nivå i kurserna, sen jobbade vi också i våra UF-företag. Inte så mycket mer än så, vi åkte hem igen omkring 10.15. Här hemma har det inte hänt så mycket mer än att jag kollar på serien Ginny&Georgia på Netflix.

Ikväll kommer ett gäng kompisar, eller vi kommer vara 3 par och kolla på talang, bäst i test, spela just Dance och lite annat. Kommer bli jättekul verkligen :)

Lördag

Imorgon blir det SHOPPING, åhh vad jag saknar att gå i butiker och shoppa och inte bara kolla online! Jag och C ska till Karlskrona och gå där lite, shoppa (såklart) och fika. Sedan på kvällen blir det mello, andra chansen är det ju faktiskt nu och nästa vecka bli det final. Hoppas Tusse vinner!

Söndag

Söndag bli en chill dag troligtvis, jag har funderat på ifall vi kanske ska spela paddel men det är inte helt säkert än om det blir så. Annars blir det bara mys hemma med lilla Chiba. Det är inte fel det häller.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar