Fredagen 18 Februari

Idag, idag ska jag ha det så mysigt och trevligt! Ska bara ta det lugnt med vovvarna i soffan framför Talang ikväll, medans mamma, pappa och fina ska iväg till några kompisar. Så jag ska göra min egna mat ikväll, vi får väll se vad det blir. Om det blir något nytt kommer jag garanterat lägga upp receptet.

Jag tog inga bilder idag, så jag visar några från onsdags/torsdags. Detta är från i onsdags där jag var med på en presentation för ett gäng 8or. Första gången dem och jag höll framtidskollen.

Hur som helst så startade dagen med att jag vakna, kollade lite på tv, gick ut med Matilda, sminkade mig och åt lite frukost. Sen blev det till att åka till skolan. Skolan startade med handel specialisering, där vi fick göra en avstämning och gick igenom målen. Det var inte så mycket roligare än så, sedan va det lite lunch, sen blev det Näthandel där vi bara skulle ha betygsamtal. Det dem sa på betygsamtalet var att jag jobbar på väldigt bra men att jag måste sluta sjukanmäla mig så mycket. Så det får jag väll ändra på, eller rättare sagt jag måste ändra på det.

en bild från igår i väntan på mitt första coach möte🥰

Sen efter skolan åkte jag hem och faktiskt tömde min bil på skit och skräp för att senare lämna in min bil på städning in-och utvändigt. Tänker att jag ska göra det runt 16 tiden så att jag kan gå ut med hundarna en sväng så länge.

Sen blir det mjukis kläderna på och spisen igång till vad det nu än är jag ska laga för mat. Och till sist blir det talang :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar