Fredag 11 Februari

Jag vet att det är lördag idag men jag kände att jag måste berätta om igår.

Dagen började med en riktigt effektiv morgon. Jag hann sminka mig, äta, ta ut Matilda och lite annat innan jag skulle sticka. Jag åkte lite tidigare än vad jag brukar för jag orkade inte chilla och vänta på de få minuterna att gå. Så jag gick ut, skrapade mina rutor och satte igång en podd. När jag väl var i Karlshamn så såg jag att jag inte börjar förens om en halvtimme, så då åkte jag till Coop. Väl utanför Coop så tänkte jag skriva till de andra tjejerna i vårt lilla gäng om dem ville ha något, och då ser jag att en har skrivit att vi ska vara hemma och jobba... Så det var bara till att åka hem, men jag gick in på Coop för att köpa lite iskaffe för att jag inte ska ha åkt till Karlshamn helt i onödan.

Jag kom hem och gick omkring. försökte komma på outfit till kvällens aktiviteter. Får alltid stress av att inte komma på vad man ska ha på sig, speciellt när det är något extra. Tiden gick iallafall och tillslut skulle jag ut med vovvarna för att sen åka tillbaka till Karlshamn och ha lektion. Jag kom till skolan för att ha en lektion, där jag redan är klar med uppgiften, kändes lite onödigt faktiskt, men men. Jag satt och läste till min historia prövning, så något bra blev det väl, men jag fick åka hem efter en halvtimme, 40-minuter.

Hemma sen minns jag inte riktigt vad jag gjorde. Men sen blev klockan dags att åka till Karlskrona och möta upp tjejerna, det var faktiskt ett gäng nya som jag inte träffat innan men dem va riktigt trevliga och roliga. Kvällen var trevlig, när man väl kom in, kön var en fara. Jag kunde verkligen inte andas i kön, jag kunde känna mina revben, så jäkla trångt var det och jag höll på att trilla flera gånger. Men tillslut kom vi ju in och där var det roligt och härligt att träffa på så mycket människor som man känner igen.

Jag åkte hem vid 2 tiden, för att jag blev så jäkla trött på allt, absolut det är super kul att vara ute med kompisar men det kan bli för mycket, speciellt som en introvert men social individ.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar