FRÅGOR OCH SVAR OM FLYTTEN

Trivs du i Göteborg?

Ja det gör jag, det enda är detta med kompisar. Men jag hoppas på att jobbet kan hjälpa mig på traven. Annars trivs jag som fisken i vattnet :)

Hur mår du i storstan?

Jag mår extremt bra. I Ronneby så har jag inte mått så bra eller trivts för den delen, min familj, vänner och hundar har såklart alltid varit en anledning till att må bra. Men själva stan är bara deprimerande att befinna sig i, och så känner jag verkligen inte här.

Varför blev det till just Göteborg du flyttade till?

Jag gick typ aldrig vidare i mina jobbansökningar i Karlskrona, Ronneby eller Kalmar så tillslut tröttnade jag och tänkte "vart är det jag vill bo" och då dök bara Gbg upp i mitt huvud. Så jag började söka runt på arbetsförmedlingens-hemsida och nu har jag ett som jag börjar om ett par veckor, knappt ens det.

Vad gör du om dagarna?

Inte mycket, jag städar mest, lagar mat och kollar serier eller filmer. Ibland åker jag ner mot centrum för att se vad som händer, försöker lära mig att hitta lite. Här om dagen tog jag en liten promenad också. Men jag gör inte mycket mer än så än så länge.

Hur länge är planen att du ska stanna?

Jag har ingen bäst före datum, alltså någon specifik tid på hur länge jag stannar. Förhoppningsvis stannar jag tills jag självvalt väljer att flytta till något nytt ställe.

Vad är den största skillnaden på Göteborg och Ronneby?

Det finns flera skillnader mellan Göteborg och Ronneby, dels har vi det personliga, med mitt mående och så. Men den största skillnaden mellan stad och stad är storleken och att ingen här riktigt bryr sig, på gott och ont. Liksom jag kan gå ut i mjukis om jag nu känner för det, ingen kommer bry sig om det i vilket fall. I Ronneby känns det mer som att folk bryr sig, har man en stil så är det så man ska gå för alla har koll på vem alla är.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar