Frågestund - kläder

Frågestunder är alltid roliga att läsa och även att svara på. Dessutom är min blogg i kategorin mode så då är det ju passande med en frågestund i det temat 😄

Vad är kläder för dig?
Det är något som jag har blivit allt mer intresserad av med tiden, men det känns som att det ligger allt för mycket status i kläder och det hade man ju inte velat ska fortsätta. Men det är alltid roligt att pyssla med till olika outfits osv.

Vilken är din favoritbutik?
Zara eller typ bikbok, men H&M har också börjat bli en favvis. Men topp ett är nog zara 😊

Vad är din jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig outfit?
Det brukar ofta bli en stickadtröja, mestadels den som jag taggat under. Sen är det alltid skönt med ett par kostymbyxor men ibland kan jag även ha jeans. Men det är alltid mina New Balance sneakers, och jag gillar min väst som fan rent ut sagt.

Vad sover du i?
Jag sover oftast i bara underkläder. Men jag bor i källaren, och där kan det bli RIKTIGT kallt, så ibland blir det i en sweatshirt.

Vad är dina bästa life hacks när det kommer till kläder?
Ha en roller redo i bilen kanske, speciellt när man har två fluffbollar. Annars liksom tänk inte på basgarderob-plagg som tråkigt, eller jobbigt att betala. Det är liksom det man sedan använder mest av. Att även ha basic-plagg är en stor hjälp i vardagen

Hur sorterar du din garderob?
Jag har de plagg jag använder mest eller tycker ser mest prydliga ut på min klädstång i mitt rum, och resten i min garderob utanför mitt rum.

Vad känner du dig finast i?
Jag börjar känna mig finast i mid-waist jeans och en tajt svart tröja, eller en stickad tröja. Känns lite stockholmstil-aktigt och det är ju mitt lilla mål att börja klä mig som.

Vilka plagg har du svårt för att hitta?
Det beror på hur man tolkar frågan. Svårt att hitta i garderoben, mina vita sweatshirt för dem är alltid skitiga av någon anledning och bor nästan i tvättmaskinen. Svårt att hitta i ens längd och storlek, det är jeans för det är inte ofta eller lätt att hitta jeans som sitter som en smäck. Svårt att hitta rätt att köpa i butik, linnen, jag är väldigt obekväm i linnen och bandeu toppar för jag har något emot mina armar.

Vad har du på dig när du bara är hemma?
Oftast träningskläder och typ en zip-hoodie, riktigt skönt att gå runt i hemma.

Vad har du helst på dig när du ska klä upp dig?
Kavaj, vad som helst bara det är en kavaj inblandat.

Vilket plagg använder du aldrig?
Shorts och kort-korta kjolar som inte är sitt-säkra. Jag hade velat skaffa mig ett par shorts men jag vet inte hur de skulle gå till.

Vad har du burit som folk inte gillat?
Jag har verkligen ingen aning, så jag tänker jag visar något jag ångrar att jag haft på mig. Jag klarar inte av att visa hela bilden, för det är den värsta bilden som finns på mig. Men när jag var mindre tyckte jag att jag passade i en stort krans som man köpte på glitter och aa.. bara nej.

Vad är roligast att shoppa?
Stickade tröjor till 110%

Hur mycket pengar spenderar du på shopping i månaden?
Asså det kan variera men det är väll runt 200-1000 kr

Sista frågan, ditt favoritplagg just nu?
Mina jeans från Zara :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar