Första veckan på årets planer

Det händer faktiskt lite grejer denna veckan, inte bara jobb, vilket är ett under. Detta är sista veckan sen börjar skolan igen, bu eller bä? Ingen aning. Men som sagt så händer det faktiskt grejer denna veckan, så why not tell?

Måndag

Måste säga att detta skriver jag under min lunch rast, jag som inte jobbar så mycket denna veckan… Jag jobbar ju då idag 12-stängning. Så jag hade en liten morgon stund tillsammans med Calle. Vi har snart kollat klart Clickbait, en serie på Netflix och asså shiiit va den är bra!! Rekommenderar alla som inte sett den och har netflix att se den, älskar! Efter jobbet blir det inte så mycket, ska chilla hemma, gosa med vovvarna och kolla på Queens gambit :)

Tisdag

Imorgon bär det av mot Jönköping 8.00 för att äntligen få träffa @isabellepettersson !! Ska bli så kul att få ses igen :) Det är egentligen det enda som är planerat för imorgon hahah.

Onsdag

Då ska jag träffa en kompis från Karlskrona, som också va väldigt längesedan jag träffade. Har inga planer än om vad som kommer hända men trevligt ska det bli!

Torsdag

Oklart om jag även ska träffa en tjej kompis då med, så får se under veckans gång hur det blir :)

Fredag

På fredag blir det först jobb, och sedan ska jag och Calle till Antonios, en italiensk restaurang i Karlskrona och käka gott, för vi firar faktiskt 2 år tillsammans då :)

Lördag och söndag

Jobb och jobb, sedan chilla och vila upp mig till skolan börjar igen :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar