Första advent helg

Vilken mysig helg!! Nu är julen på g, även om jag har kollat på julfilmer ett tag så känns det som att nu händer det :) I fredags så åkte jag och Stina till Kalmar för att gå på deras julmarknad på slottet. Åhh så mysigt det var! Vi började med att gå omkring på Black Friday och köpte en del julklappar. Dessutom köpte jag lite lösfransar, schampo, balsam och en Gua sha Sten för jag har slarvat bort den jag hade. Efter vi hade gått där ett tag så åkte vi och åt på Ikea, och sen åkte vi till slottet och gick på julmarknaden. På julmarknaden hittade jag lite mer julklappar och så köpte jag polka karameller.
På Lördag så åkte jag, mamma o fina till Karlskrona för att shoppa lite julpynt. Vi köpte en del julstackar och stjärnor, sedan köpte jag lite ljus som jag nu har i min lilla julgran. Sen vad vi mer köpte minns jag inte, hahah. Men julfint har vi det hemma nu!!
Idag har vi kollat på alla tre delarna av switched princess, älskar första delen!! Och sedan så har jag bakat lussebullar och umgåtts med Calle, Fina och Mamma :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar