Fina Smögen <3

Idag vaknade jag upp i glada Göteborg, fixade mig, packade ihop allt och gick ner för att äta frukost :) ÄLSKAR hotellfrukost om ni inte redan har märkt det... Hur som helst så fick jag matkoma, så det fick bli att ta det lugnt på rummet innan vi skulle åka till fina Smögen :)

Bil resan tog inte så långtid som jag trodde, jag satt med mina hörlurar och lyssnade på podd, hann med båda nya avsnitten från P3 dokumentär och Vi ses i helvetet. Uppdrag 1 när vi kom fram var att hitta ett ställe där vi kunde äta. Det tog inte lång tid innan vi hittade det. Vi åt på ett ställe som hette C.J.A och vad det står för minns jag inte, det stod någonstans men minns inte. Jag åt iallafall en parma pizza, mamma tog en sommarsallad, pappa tog en skärgårdsplatå med massa räkor, kräftor och krabbklor och sen Fina tog en barn-hamburgare :) Det var inte det godaste jag ätit kanske, men tror det var på grund av "ruccola såsen".

Efter vi ätit (och väntat på pappa att äta upp) så gick vi runt i skärgården, kollade lite affärer men hittade inget som va så intressant, förutom fina platser jag tog massa bilder på. När vi hade gått omkring i kanske 3 timmar så vände vi tillbaka för att hitta lite glass. Och det var väll egentligen det sista äventyret. Vi gick till bilen efter glassen, vi har ju trotts allt ca 5 timmars hemresa med en 5 åring :)

Himla mysiga dagar detta har varit, hittat balklänning och massa annat fint, hittade parfymen jag har letat efter i 2 (!!!) år och just fått upptäcka en ny fin plats i Sverige, mycket trevligt :) Tack GBG och Smögen <3

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar