FINALLY FRIDAY AND MY WEEKEND PLANS!!!

Woow äntligen är det fredag igen!! Eller äntligen o äntligen, denna veckan har gått väldigt fort. Jag känner att den har det i alla fall :) Hur som helst så ska jag ju faktiskt skriva om min dag, samtidigt som jag sitter i bilen påväg hem från Öland.

Dagen började med att vakna kl.7.00 hemma hos Mr.unknown och åkte till jobbet strax efter 7.30. Jag har jobbat från 8-14. Det var ganska lugnt idag på jobbet, vi klarade oss på att endast vara två. Från 9-12 så var caféet abonnerat för en sommarskrivnings avslutning, några ungdomar har varit på ett läger för att lära sig skriva noveller och andra sorters texter. Och idag så skulle de läsa upp deras arbete från lägret, dem var jätteduktiga!

Efter jobbet så åkte jag hem och bytta om direkt och gjorde mig redo för att åka 15.00 mot Öland för att gå på min kusins 25-års kalas, mycket trevligt även om Fina kunde vara lite dryg, hahaah, men det är ju så det är med småsyskon. Efter varmrätt och några glas vin senare blev det kubb och efterrätt för att sedan åka hemåt :) himla trevligt o mysigt att umgås med Ölands-släkten, och snart ska jag träffa dem igen.

Okej men veckans planer då. Imorgon, Lördag så ska jag försöka städa och rensa min garderob för att sen sticka iväg på fest senare på kvällen. På Söndag senare så har jag faktiskt inte något spikat, troligtvis så ska jag till Pinchos med min bästis :) kanske träffa ett annat gäng kompisar har faktiskt min första dag utan några planer hahahah, det ska bli skönt :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar