FICK BLI AKUTEN EN SÖNDAGSKVÄLL

Hej på er!

Egentligen får jag inte skriva detta inlägget för att jag sitter vid en skärm. Men jag har ett så stort sug på att skriva ett inlägg om varför ni inte fick något igår.

Igår hade jag gymnastik träning och som många vet är gymnastik en mycket vanlig sport att skada sig i vilket jag gjorde igår vid 12 tiden. Träningen hade hållit igång i ca en timme och vi gjorde en övning till rundat-salto. För er som inte förstår gymnastik-språk så är rundat en hastig hjulning där man hamnar jämfota för att sen kunna ta sats till antingen en flickis eller som i detta fallet en salto vilket är ungefär som en bakåt volt.

Jag hade redan lyckats med det ett antal gånger, ni kan nog räkna ut hur många jag kan ha lyckats med på ca 40 minuter sammanlagt. Väldigt många. Men då den sista gången jag gjorde det så kom jag i en väldigt hastig fart och hamnade med fötterna så att jag sköt iväg mig till en salto av ren reflex fastän att jag visste jag va på snedden. Jag flög upp i luften och såg mig flyga bort från mattan ner på golvet och där blev det svart. Jag fick en minneslucka. Det första jag minns sen är att gruppen och ledaren sitter runt mig och frågar en massa. Och sen minns jag inget igen tills att jag sitter mot en vägg.

Jag kunde röra till viss del på huvet men absolut inte hastigt. Och jag hade väldigt ont i både huvet och nacken. (jag hamnade på huvet när jag föll). Jag tog det inte så allvarligt och satt kvar hela träningen och pluggade in fristående och andras tekniker. Jag satt där till 13.00 och efter det gick jag till bilen där mamma satt och väntade och så berättade jag allt som hade hänt. Hon ringde 1177 direkt och vi fick åka in till akuten i Karlskrona där vi va till ca 21. Vi va alltså där i över 6 timmar. Utifrån att ha varit där fick vi reda på att jag hade fått en hjärnskakning och nu får jag inte sitta framför varken dator eller telefon tills min huvudvärk har lagt sig. Så vi får se när

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar