FEM FRÅGOR TILL TILDA

Eftersom att jag nu är tillbaka med tanke på att stanna så tänkte jag att varför inte börja med några frågor? Det är ju en bra start, kanske några nya läsare, kanske är ni kvar från sist. Oavsett vad så hoppas jag att du kommer vilja fortsätta min resa genom livet, HAHAHA. Lät lite för seriöst för o va mig.

Vad gör du nu mera?

Det är inte mycket som ändras på vad jag gör om dagarna, jag hänger med kompisar. Idag ska jag faktiskt på arbetsintervju så vi hoppas att det leder till att jag blir anställd. Jag har distans i skolan just nu, och det är inte så mycket att göra numera så jag brukar oftast sola lite. Vad gör jag mer egentligen? Jag övningskör så mycket jag kan, så i sommar kommer jag troligtvis kunna köra runt lite i Sverige. Det är väll det jag gör egentligen, ja jo såklart så gosar jag ju med vovven också:)

Om du hade kunnat ändra något i ditt liv, vad hade det varit?

Jag gillar mitt liv som det är just nu, jag trivs med det. Det enda jag hade velat ändra är att jag orkar inte med denna pandemin längre, vill ju kunna leva som det var innan. Kanske tråkigt svar men jag gillar mitt liv och vill inte ändra något.

Har du några roliga planer inför sommarn?

Kommer jobba ganska mycket för jag har redan 2 och om jag nu får jobbet som jag ska på intervju för senare så har jag 3 jobb i sommar. Men förutom det så blir det lite resor o roadtrips med kompisar och såklart så ska vi ha lite fester, speciellt midsommar! Är super taggad på det :)

Hur mår du?

Med tanke på vad som hänt, (blev lämnad för ca 3 veckor sedan) så mår jag riktigt jävla bra, helt ärligt. Jag mår bättre nu än vad jag gjort på typ 2 år, o det är riktigt skönt:) mitt självförtroende växer för varje dag som går. Jag har dock varit riktigt stressad, vi skulle skriva en större presentation inför uf avslutet, jag jobbade 6-7 timmar om dagen och skulle hinna plugga körkorts teori men nu är det över. O stressen har lagt sig.

Tre -/+ just nu

- Minus:

  1. Att vi har distans, hade gärna velat vara i skolan nu den sista tiden och träffa klassen lite.
  2. Detta sommarlovet kommer vara det sista, nästa år är vi arbetslösa istället.
  3. Det är verkligen svårt att komma på något som är - just nu, men vafan denna pandemin är ju ett stort fett minustecken.

+ Plus:

  1. Det börjar bli sommarvärme ute!!
  2. Jag ser det fortfarande som en positiv grej att jag är 18(!!) och kan beställa ute på krogen och restauranger:)
  3. Inga jobbiga skoluppgifter eller något plugg alls :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar