FEM FRÅGOR

Vad blir du lugn av?

Som person får jag ofta höra att jag är väldigt lugn även i mina stressigaste stunder. Men i mina stressiga stunder där jag egentligen inte borde stressa brukar jag ta djupa andetag, om jag är hemma gosar jag såklart med vovvarna eller sätter igång något på TV:n. Men är jag stressad för ex. inte pluggat till ett prov, får jag ju lite grann skylla mig själv och sätta mig och plugga.

Vilka 3 mode-ikoner/influencers inspirerar dig mest?

Hilda Sigurdsson, Lojsan och Sanna Jörnvik. Vet inte vad mer jag ska säga egentligen, älskar deras sätt att klä sig liksom. Sen efter att ha följt dem så drömmer man ju att leva någon form utav livsstil som dem gör. Ha en lägenhet i Stockholm som Lojsan, testa bo i Amsterdam som Hilda och ha en mysig sommarstuga inrätt som Sannas hem.

Vad fick dig att börja blogga?

Från allra första början var det för att jag ville dela med mig av mina bilder på en annan plattform än Instagram och då fick jag höra från en familje-vän att hon hade bloggat tidigare. Vilket då gav mig lite inspiration till att starta en blogg, men tanken var ju bara att dela med mig av mina bilder. Men efter tiden blev det roligare att skriva och använda det som en digital dagbok.

Nämn 3 saker du längtar till just nu

- Jag väntar verkligen till studenten och alla kommande student aktiviteter, bal, mösspåtagning, mottagning, utspring, flak, osv. Jag har fått höra att man inte ska längta så mycket, utan njuta av sista tiden i skolan, men jag vill verkligen ut i arbetslivet nu.

- Jag väntar till att flytta hemifrån, det är väll inte helt säkert när det kommer hända men det ska bli kul när det väl händer, tänk att inreda en lägenhet helt själv?!

- Jag längtar riktigt mycket till min historia prövning är klar!! Hoppas bara jag blir godkänd, annars behöver jag nog gå komvux.

Vad är det roligaste som hänt dig än så länge 2022?

Det har hänt mycket roligt, svårt att bara komma på ett specifikt, så jag nämner några stycken istället:

- När jag och Calle åkte på shoppingtur på Väla i Helsingborg.

- Jag och isabelle har ju faktiskt hunnit ses två gånger än så länge, en gång i Jönköping och en gång här i Ronneby.

- Min fina APL-plats när vi höll på med filminspelningen, och man visste de flesta vinnarna innan dem själva visste det.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar