Fem saker om mig

Hej, som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat, varken om förra veckan, helgen eller kommande veckan som jag brukar. Förra veckan var rättså dryg och jag kände väll att det inte fanns så mycket att skriva om, egentligen finns det inte mycket att skriva om nu heller. Därav har jag kommit på fem saker som ni troligtvis inte visste om mig :)

1

Jag sitter alltid i bilen utanför huset innan jag kommer in. Det är inte ovanligt att mamma skickar sms om varför jag sitter ute, ingen aning varför jag gör det men det är väll mysigt :)

2

Jag gillar inte kolsyra, har aldrig varit ett fan av cola, pepsi eller bubbelvatten. Men av någon anledning funkar celsius alldeles utmärkt.

3

Jag gillar inte att bada, om det inte är så att jag överhettas när jag solar. Lite ironiskt att både jag och mamma ogillar vatten när vi är från/typ uppväxt på Öland

4

Jag gillar inte massage, känns jätteskumt och är liksom obekvämt.

5

Jag önskar att jag gillade sushi för det ser så fint ut när man bara "idag åt jag sushi", eller "ahh vad gott det hade varit med sushi nu" men liksom jag FATTAR INTE. Jag har försökt, varje gång jag äter thai, men asså nej, det går verkligen inte.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar