FEM FAKTA OM TILDA W.

Här kommer väll ett sånt där inlägg där ni får lära känna mig lite mer :) Jag har ju inte så spännande dagar utan ni får ju mest lära känna mig på sånna här sätt. Så why not ett till nu liksom när påsklovet har startat!

1. Jag gillar inte mat, jag gillar i så fall att bara ta bild på den och typ låtsas som att jag gillar det. Jag äter väll mer för att överleva, inte för att det är sådär jättegott. Men jag tycker det är tråkigt för jag hade verkligen velat vara en sån som kan äta allt, gillar all mat och behöver inte special beställa varje gång man är på restauranger. Jag försöker lära mig iallafall.


2. Jag har knappt börjat plugga på teorin till körkortet än och jag ska liksom ta det nästa månad, bäst att sätta igång. Det är bara det att jag är inte en sån person som pluggar, i skolan får jag mina betyg av att jag lyssnar. Jag sitter inte hemma och pluggar på det dem har sagt liksom.

3. Jag kollar hellre på serier än film, problemet är ju bara att jag inte kan kolla på serier tillsammans med Calle för jag vill kunna se en säsong på en dag, men det kan man inte riktigt. Så då blir det film ifall vi ska kolla på något, alt. dokumentärer.


4. Jag kan LEVA på frukost, även om jag inte gillar mat som lunch och middag, så älskar jag frukost. Det är verkligen det bästa som finns!!


5. Jag LÄNGTAR till corona är över, att kunna resa, gå min browlift och lashlift utbildning, kunna gå på konserter och festivaler, träffa kompisar i stora gäng och gå på släktkalas. Sen får vi inte glömma kramar, jag saknar att krama mina mor och far föräldrar.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar