Fem fakta om Tilda W

Vissa av er kanske kan känna igen titeln då jag använt den innan, HAHA. Men den är för bra för att skipa :) Hur som helt så satt jag och kollade på Bachelor och spelade på telefonen samtidigt och då kom jag på idéen att skriva lite fakta om mig som ni may not know. Så vi börjar väll direkt med:

ett

Som första fakta som jag skrev innan, så kan jag inte sitta och kolla på serier eller filmer utan att hålla på med något annat. Ex kolla på Bachelor och spela spel på telefonen, kan ibland även bli att skriva på bloggen och kolla på YouTube.

två

I inlägget där jag berättade om vem C var, alltså Calle, så berättade jag även att vi hade en lite pause/gjorde slut i ca en månads tid. Och under den tiden sökte jag in till PH. Det var inte något seriöst utan skrev jätte fjantigt haha, så dem skrev inte tillbaka. Men lite rolig historia kanske, idk.

tre

Jag älskar stjärntecken och jag tycker det är JÄTTEINTRESSANT! Jag vill gärna lära mig allt om alla stjärntecken, önskar jag kunde läsa av andra liksom, och kunna säga är du detta tecknet och så svarar dem ja hur visste du det. Jag är hur som helt en Taurus och är rättså likt. Men jag är lite på grensen då jag fyller år precis innan det skiftas till Gemini. Jag är iallafall lat och orkar inte alltid bry mig, älskar att sova, mat och är extremt envis :)

fyra

Jag tror att jag har bestämt mig till vad jag vill plugga vidare till, det är inte helt 100% men jag är ganska säker. Jag vill till Kalmar och plugga på Linneuniversitetet, där jag vill gå deras journalistik, kommunikation och information eller ekonomi, ledarskap och marknadsföring program.

fem

Jag minns inte om jag kan ha skrivit detta innan men jag hade behövt era tankar kring detta, har jag varit med om en sömnparalys eller var det bara en mardröm? Nu kommer jag skriva om hur jag upplevde ”drömmen”:

Det var en eftermiddag o jag cyklar runt i stan här i Ronneby. Medans jag cyklar får jag reda på genom affischer och människor som pratar om det. Ägaren till ett café har dött, de kallade han för mannen i rock. Jag tänkte inte mer på det utan cyklade hem o allt såg ut som det gör, även mitt rum. Jag kommer hem och lägger mig i sängen o ska sova, somnar men vaknar. Jag vaknar (i drömmen) av att någon är i mitt rum och jag känner mig hotad. Det är mannen i rock, o han kommer bara närmre o närmre. Jag försöker slå, skydda o väcka mig själv, med det går inte, jag kan inte skrika heller. Tillslut kom mitt huvud till väggen o jag försökte banka mitt huvud så hårt jag kunde men precis innan jag skulle slå huvudet i väggen så blev de bara en nud. Mannen i rocken kommer närmre o närmre o jag fortsätter försöka banka huvudet i väggen. Sen helT plötsligt vaknar jag på riktigt eller jag kan iaf röra mig o mannen är borta.

Vad fan va jag me om? Dessutom berättade jag detta för mamma och då fick jag reda på att en man har dött i vårat hus. Om det nu va en sömnparalys kan det ha varit han som skrämdes? I have no idea

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar