FEM FAKTA OM TILDA W

Nr.1. Jag har ett beroende, okej visst lite beroende är jag ju av att köpa kläder, men det jag tänker på är att jag ÄLSKAR celsius. Och det går typ inte att inte vara sugen på det. Jag håller det dock i styr med att dricka max en om dagen, kanske tre i veckan. Så det är ju inte så farligt, men wow vad det är gott. Speciellt Frozen Berry <3

Nr.2. Jag har en hund som alla kanske har sett dyka upp på bloggen, eller kanske på min instagram, btw får ni gärna följa mig där, tildawernstrm heter jag även där. Laddar upp ganska mycket skulle jag säga :) Men hur som helst min hund heter Chiba och är en japansk spets. Jag köpte han av min första lön när jag sommarjobbade 2016. Och han är verkligen mitt bästa köp, Gulleplutten <3

Nr.3. Andra tycker att jag har ett utländskt utseende, och det är jag stolt över btw. Liksom jag får ofta frågan "Vart kommer du ifrån?" och "Vilket språk pratar du hemma?", folk i spanien pratar spanska med mig och folk i italien pratar italienska med mig. Men sorry, jag är 100% svensk, eller skandinavisk om man ska uttrycka sig så. Men jag hade gärna velat lära mig spanska eller italienska och lite grann låtsas som jag var därifrån, HIHI :)

Nr.4. Jag har en EXTREM fobi för nålar, den är verkligen sjuk. Och dålig att ha i corona tider när man ska vaccineras. Jag vill verkligen vaccinera mig, men en l��kare kan knappt komma in i rummet utan att jag får panik och ångest. Jag får nästan hjärtklappning bara av att gå förbi en symaskin liksom. Nu när jag ska ta första dosen så ska jag typ bli däckad som jag förstått det som, för annars kan dem inte komma in i samma rum som mig med en nål utan att jag svimmar av. Jag får bara panik av att tänka att jag ska ligga däckad och någon random människa ska komma in och sticka mig utan att jag är medvetande, usch!

Nr.5. Jag har bloggat i typ 5 år brukar jag säga, söker ni på mitt namn så kan det komma upp flera olika konton, ni vet hur det kan vara ibland? Glömmer lösenord, skiter i det och glömmer sedan att kontot ens existerar och gör ett nytt. Men detta kontot ska jag fan inte glömma hahaha. Jag har alltid gått tillbaka till bloggen och jag borde ju fatta det att blogga och jag hör ju ihop på något sätt, annars hade jag ju inte skapat flera olika konton för att kunna fortsätta, jag hade inte saknat det på samma sätt, och jag hade inte gått runt och tänk på inlägg och nya design idéer 24/7. Så jag ska fan fortsätta tills jag 100% har tröttnat :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar