ETT DYGN I GÖTEBORG, VAD KAN GÅ FEL?

nämen hallå go'ingar!

en duschning, matkoma och sminkning senare så sitter jag i bilen påväg hem för att sen åka till Öland och just nu skriver göteborg-inlägget. jag tänker inte skriva allt för liksom det finns saker som inte är så intressant att läsa som t.ex tiderna när man chillade på hotellet innan man skulle sticka iväg någonstans. vi bodde iallafall på Gothia Towers och det är nog det enda hotellet jag har bott på när vi har varit i Göteborg. (bilder från mitt hotellrum, ett s.k sky room på 22 våningen)

efter att vi hade varit på hotellrummet en stund så åkte vi till nordstan. jag tog typ bara spegelbilder med dem kläderna som jag inte köpte haha, det var fint och så men kände att jag inte hade nått att passa det med dessutom var byxorna sjukt stora och hade alldeles för långa ben.

sen efter att vi hade shoppat lite tog vi lunch på ett ställe i nordstan. jag beställde pizza och den var väll helt okej 6,5/10 kan dem få av mig.

efter ännu mer shopping så gick vi till harrys för mamma var hungrig och då passade jag på att beställa en alkoholfri drink eller vad det heter. själva drinken hette fröken grön iallafall och var super god!!

detta var det jag köpte:

toppen är ifrån mango och jag har den i storlek S
tänkte lägga till länken men hittade den tyvärr inte på deras hemsida men HÄR är en liknade (linked)

byxorna också från mango i storlek 34
klicka HÄR för att komma till dem (linked)

som dem tidigare plaggen är även denna från mango och är i storlek M
sen hittade jag inte denna häller på hemsidan och ingen liknande häller tyvärr.

jätteskumt, hittade inte denna häller men den är iallafall från NA-KD och är i storlek S
men jag hittade en liknande på deras sida, klicka HÄR för att komma dit (linked)

efter shoppingen och lite käk kom vi tillbaka till hotellet och vilade lite, laddade telefonerna sen blev klockan 20.00 och då gick vi ner till liseberg. dem har ju dunder skräck-grejen. innan vi skulle dit kände jag bara åhh nej jag som är mörkrädd och är lite känslig för skräckfilmer och lite sånt ska gå där det finns otäcka figurer som ska skrämmas. sen hjälpte det inte att man hörde skrik ända upp till den 22 våningen.

jag blev inte så rädd, jag skrek inte och det är jag sjukt stolt över. det var inte läskigt läskigt men det var ju obehagligt och läskigt på det sättet

sen kom vi hem och somnade nästan direkt. kvällen gick och sen blev det morgon. asså det enda possetivt när det blir kallt är att det ändra till vintertid och då får man sova en timme längre. love it! och alltså frukosten var fantastisk, asså omg hur mätt jag blev. frukost kan man nog säga är min grej, älskar frukost men ogillar lunch och middag väldigt mycket (tycker inte det är så gott)

till frukost blev det två rostade mackor med paprika, gurka, ost och rökt skinka sen blev det också en skål med flingor med fil och en blandning av massa olika saker som jag hittade. sen blev det även två pannkakor med nutella och ett hårdkokt ägg tillsammans med fläder-juice/saft.

efter frukosten gick vi tillbaka upp till hotellrummet. uppe på hotellrummet så duschade jag, försökte hantera min matkoma lite, sminkade mig, tog lite selfies, packade ihop allt och klädde på mig. sen var vi påväg hem för att sen åka till Öland.

tack för denna gången göteborg!

#göteborg #shopping #liseberg #lättskrämd #frukost #mys #gothiathowers #öland #halloween

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar