En vecka med äventyr!!, v.27

WHAT A WEEK. Det har hänt så mycket inte bara att Chiba fyller 4år idag utan vi har tältat, jag och C sov på öland själva, pappa blev 51år ung och jag har haft en jävla shopping tur. Mycket bra vecka om jag får säga det själv, dessutom var det fest i fredags :)

VECKAns mysigaste

I måndags tältade jag, C och Chiba ute på gökalv här nere i Blekinge. Och det var sjukt mysigt trotts att jag och C blev lite sura på varandra eftersom att ingen av oss hade ätit på särskilt länge. Det avslutades på topp iallafall och vi kunde sova trotts allt regn och att det var lite läskigt. (Man vet ju aldrig vad som är utanför tältet) Nu har man iallafall gjort en sak på sin bucketlist över sommaren :) Dessutom var det första gången jag och Chiba sov i tält, spännande.

Veckans roligaste

Efter våran fina tätning så åkte vi till öland för att spendera två nätter tillsammans i vår familjs sommarstuga. Första dagen eller vad man ska säga, den dagen vi kom upp iallafall så hade vi en liten myskväll med film och snacks. Dag 2 blev en tur till Kalmar för att shoppa lite och jag spenderade nog minst 1000kr på smycken och kläder. Så länge man är intresserad av det spelar inte summan så stor roll. Och sen. dag 3 hängde vi först lite i stugan kollade på en serie och städade för att sen åka ner till färjestan och åtta våfflor i hamnen :)

veckans "OMG!!"

En av mina kompisar har nyligen flyttat ut på landet och då har dem skaffat ankor och jag fick hålla en <3 Blev helt kär, jag vill ha en anka.

veckans outfit

Rolig historia, köpte denna för ett år sen lite till kanske för att ha på skolmiddagen i 9an. Men jag använde den aldrig pga att den var alldeles för lång för mina ben. Tror att 190cm tjej hade kunnat ha den precis, tänker då mig på 160cm o ha den. Lite väl stor? kanske de. Hur som helst så ville jag ha på mig den för att det är ju synd att göra sig av med en såhär min byxdress så mamma fick sy om den i benen och nu sitter den som en smäck :)

Veckans bästa bild

Detta är då bilderna från festen, och jag tyckte dem blev de finaste denna veckan. Gillar speciellt de två sista, man bara ser glädjen i våra ögon :)

Chibas födelsedags bilder

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar