En update och lite tankar

Igår började jag fundera lite på inlägg och kom på att det var ett tag sedan jag pratade/skrev om hur livet går och är. Jag tänker att det nog enkelt är dags nu.

Hur går det egentligen med livet, jag har just nu ingen aning. Jag hade en jobbig period där i januari med mycket stress och ångest. Absolut så har jag det fortfarande men det har inte varit på det sättet att jag får några attacker eller liknande. Det visas sig mer i om det är en bra eller dålig dag. Just nu så är det rättså jobbigt och tufft i skolan, jag håller på med min Historia prövning och det går väll sisådär, jag har aldrig varit en tjej som pluggar.

Jag skrev ju något inlägg om Matilda i december när hon inte hade bott här så länge, men nu har hon bott här ett tag så det är väll dags för en ny uppdatering?
Matilda har verkligen kommit in i familjen, eller iallafall hos mig och mamma. Hon är fortfarande lite skeptisk mot pappa och Fina tycker hon är läskig. Hon drar sig väldigt mycket till mig, jag tror det är för att där kan hon oftast sova i famnen. Vi har faktiskt bestämt att den dagen jag flyttar hemifrån så kommer Matilda få hänga med då hon inte bryr sig om vart hon är, bara hon är med någon hon känner sig trygg med.

80 dagar kvar sen säger jag ajöss till gymnasiet!! Det ska bli så skönt. Jag har redan studentmössa, balklänning och två studentklänningar, mer redo kan man väll inte bli? Dessutom har jag nu påbörjat skriva en önskelista och en inbjudningslista på personer vi kan bjuda.

Nu den sista tiden av gymnasiet ska jag bara chilla och faktiskt använda mig av busskortet i den mån det går, det är på tisdagar jag inte kan. Om jag hade tagit bussen på tisdagar så hade jag behövt vakna 4.30 och det känner jag inte direkt för.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar