EN NATT I HELSINGBORG

Innehåller affiliate-länkar

Vill börja med att säga WOOW!! Helsingborg LEVERERADE!! Det är verkligen en super mysig stad och trevliga människor, men framförallt GOD mat och GOTT vin. Men hur som helst så var detta en jättespontan resa för mig och mamma. Vi hade bestämt oss för att vi ville iväg bara hon och jag innan vi ska bli familjehem till vår fina Fina som flyttar in på Söndag. (Jag kommer kalla henne för Fina här på bloggen).

Vi kom-på kvällen innan att vi kanske skulle åka iväg, och på morgonen bestämde vi att vi skulle åka efter jag slutade mitt jobb. Så jag jobbade till 14, duschade och packade sen var det bara till att sätta sig i bilen och köra. Så fort vi kom fram så checkade vi in på vårt hotell, som hade bra läge och låg inte många steg från en mycket fin restaurang med GOD MAT. Restaurangen hette Paolo's, på Paolo's åt jag lasagne och mamma tog någon ruccola och Parma pizza. Sedan tog vi båda ett glas rose'. Efter vi hade ätit tog vi en promenad till vattnet och tog ett glas vin och kollade på solnedgången (Hur mysigt låter inte det?!). Sedan var det dax att gå tillbaka till hotellet och sova :)

Dagen efter även kallad idag, började med en härlig och god hotellfrukost, HUR TREVLIGT? Älskar verkligen hotell-frukost. Efter det blev det en trip i stan, vi gick runt, köpte lite från GinaTricot, Rituals och Lindex. Och ja såklart ska jag visa vad jag köpte från Gina, på Lindex handlade jag bara lite smågrejer till Fina :) Efter att vi gått där en stund så åkte vi ut till köpcentret Väla (tror jag det hette iallafall). På väla köpte jag lite från zara och ett halsband från bikbok. Sedan var det bara till att fara hem, ingen lyxlunch, det fick bli dunken faktiskt.

Från GinaTricot:

/ SWEATSHIRT / CYKELBYXOR / KOSTYMBYXOR /

Från Zara

/ JEANS / STICKAD TOPP /

Från BikBok

/ HALSBAND /

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar