MIN NATT PÅ ÖLAND

Hej! Nu har jag tiden till att sätta mig ner och berätta om min korta vistelse på Öland och i Kalmar. Men vill faktiskt först berätta för er att idag har jag varit hos läkaren och visat mina märken. Varken läkaren eller sjuksköterskan och visste vad det kunde va så dem tog bild på det för att sen skicka en remiss till hud, hoppas jag får veta vad detta kan vara snart och få en behandling!

Men tillbaka till min natt på Öland :) Jag körde upp av två anledningar, 1. jag ville hitta på något och då var det enklast att köra till Öland och chilla där istället, 2. dagen efter skulle jag hälsa på min kusin i hennes nya lägenhet som jag kommer skriva om senare, hihi. Det första jag gjorde när jag kom upp var att gå inom Ica för att köpa jordgubbar, vitamin well, dessutom köpte jag en iskaffe från wiener för jag såg att dem hade laktosfri. Sen körde jag till stugan, plockade in all packning, jag hade extra med mig som mamma skickade med till stugan. Sen började jag skölja jordgubbarna för att därefter sätta mig framför tv:n och kolla igenom ALLT jag missat på YouTube.

Det hände inte så mycket mer än så, jag hade svårt för att somna så jag satte igång en historiepodden som fick mig att somna snabbt. Dagen efter så vaknade jag och steg upp runt 10 tiden, fortsatte mitt YouTube kollande och städade innan jag behövde åka till Kalmar. I Kalmar åkte jag till min kusin som jag nämnde kort om innan och fick se hennes nya lägenhet. Mitt lilla "hihi" betyder då att det kan vara så att jag kommer ta över denna lägenheten i januari, om jag inte kommer in på universitetet i väst eller annat hinder kommer.

Tyvärr forsatte klockan gå och sen tillslut behövde jag röra mig hemåt för att ta ut vovvarna. Därefter hände det inte så mycket mer, utan dem fick gå ut, vi åt lite middag och that's it.

Just nu har vi fått hem gäster, mammas kompis från Stockholm med familj. Så ikväll blir det burgar-middag med dem och sen lite efterrätt. Mysigt!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar