En seg torsdag

Idag har det verkligen varit en seg dag, dock var det skönt med sovmorgon. Dagen började ju då med en extra timmes sovmorgon, så jag vaknade 7 istället för 6. Dagen började med träningslära, och det må jag säga var jobbigt. Kommer definitivt ha träningsvärk i magen imorgon. Efter fys o hälsan hade vi två timmars rast, jippi.. Eller inte.. Det var bara drygt att sitta och vänta på Svenskan, dessutom blev jag klar med uppgift rättså snabbt. Då var det bara till att vänta i klassrummet tills vi skulle gå.

Det var inte det roligaste att komma hem, Fina har bråkat HEEELA EFTERMIDDAGEN, tur att man har hund och bil, då kan jag komma undan lättare är vad t.ex. mamma kan som behöver passa henne. Jag har absolut inte det bästa tålamodet och jag känner att det har testats dagligen av Fina. Så det är ju tur att både ha C, Chiba och bil. Men men dagen har inte varit mer intressant än så, skola det var det.

Imorgon blir det lite kul dock för då ska jag och några kompisar ut till en bar i Karlskrona :)

Jag måste ju berätta lite smått om igår, C fyllde ju år, han blev 17. Ja jag är tillsammans med en som är ett år yngre än mig men eftersom att relationen har hållt i nästan 22 månader så säger väll det något, kanske, idk. Hur som helst så var det bara jag och hans familj, vi käkade middag och dem åt tårta (jag är inte så förtjust i tårta så jag tog ingen). Det var bara ett litet firande då han inte gillar att fira sin födelsedag så speciellt men det var mysigt och trevligt.

(Ingen aning om vad som hände, trodde jag publicerade detta igår men aja, ni får läsa det nu)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar