EN MYCKET BRA HELG

Denna helgen har inte varit någon annan lik.

Fredag

I fredags så sjukanmälde jag mig från skolan för att istället åka iväg till Växjö. Jag hade haft en hemsk natt och sedan somnade jag inte förens runt 3-tiden. En liten måndagstanke, jag tycker att det borde vara lika accepterat att sjukanmäla sig för psykiska problem som fysiska. Jag var hur som helst inte direkt på mitt bästa shopping-humör, men jag köpte ändå lite glas, smycken och en parfym.

Sedan när vi kom hem hade jag kollat med några vänner om dem ville komma för som sagt hade jag haft en rättså dålig natt och behövde lite stöd, vilket dem ville. Så vi chillade först till en början lagade lite carbonara, men sen blev det att åka till Karlskrona för att festa till det lite. Vi var bara på Biobaren, men det var lika trevligt det :) Sedan på kvällen så sov vi alla ihop i mitt rum.

Lördag

Dagen efter hade vi planerat sedan torsdag att vi skulle till Teaterbaren i Kristianstad eftersom att lov1 skulle spela. Jag kanske inte är "värsta" fanet men jag gillar absolut deras musik, plus att det hjälpte mig komma på lite andra tankar.

Mina vänner åkte hem vid lunch tiden så jag kunde få lite ensam tid med mamma och gå på en promenad med vovvarna själv. Sen blev det en tupplur på typ 1,5-2 timmar, MYCKET SKÖNT!! Till middag blev det tortilla-pizza och det var liksom gott inget mer speciellt än så. Efter maten kom vännerna tillbaka för att vi då skulle fixa oss tillsammans, kl.21.07 gick tåget mot Kristianstad. På resan tid träffade vi ett gäng tjejer som var jätte trevliga och hjälpte oss att hitta rätt.

På klubben så började vi med varsin drink/shot och gick egentligen runt och kollade in stället, hälsade på några kompisar. Vi slutade upp på ett mindre dansgolv där vi var till Lov1 skulle börja spela. När dem började spela så klarade jag inte av att vara längre fram i folkmassan, så jag stod vid en sorts scen men et klagar jag inte på. Jag såg en hel del och träffade ett gäng tjejer som var riktigt härliga. Jag var med dem mestadels av kvällen faktiskt. Efter Lov1 spelat klart så gick vi tillbaka till det lilla dansgolvet där vi träffade på bandet och deras crew. Riktigt härligt gäng! Vi blev tillfrågade att komma till deras efterfest faktiskt, såklart sa vi ja! Så när klubben stängde ner fortsatte vi att festa i lokalen, en trappa upp och sedan när vi behövde sticka därifrån så gick vi till hotellet. Rolig kväll!!

Söndag

Tåget från Kristianstad gick 8.37 så vi fick låna ett hotellrum, inte för att vi var där så länge. Vi sov i knappt en timme men det var riktigt gulligt av dem att låta oss låna det. Hemma blev det dusch och bakis häng framför Disney+.

Under denna veckan har pappa varit i Spanien för att bl.a. spela golf med sina vänner (och shoppa med mig). Det är lite roligt faktiskt, han har varit på La Zenia Boulevard, och då när han varit där har vi haft sms och telefon kontakt. Så man kan ju säga att jag shoppat i Spanien denna veckan. Det blev iallafall tre klänningar och en topp, men toppen är jag inte helt hundra på än. Jag länkar hursomhelst till klänningarna nedanför.

Hoppas ni haft en rolig helg!

Klänningarna

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar