EN FANTASTISK TORSDAG

Innehåller affiliate-länkar

Idag har det varit en riktigt mysig, rolig o trevlig dag, som sagt en fantastisk torsdag! Det hela började med distans undervisning, där vi egentligen bara skulle få reda på våra slutbetyg i Inköp och Personlig marknadsföring. Vilket gick superduper, jag ska få B i båda :) Sedan efter det så skulle jag ha en annan lektion, Fys och hälsa (även kallad träningslära) men min dator krånglade så det blev inget med det :)

Så istället för att sitta och göra ingenting, så åkte jag och mamma iväg och övningskörde lite. Det gick bra och direkt där efter stack jag och tre andra kompisar till Torkö för att sola :) Det har varit fint väder hela veckan och jag vill bli så brun jag bara kan denna sommarn! Sen älskar jag min nya bikini från bikbok.

Efter att vi var på Torkö så stack vi hem för att hjälpa pappa att sätta upp ett partytält i trädgården då jag ska ha klassen över på lite party :) Är jättetaggad och ser fram emot det! Efter vi hjälpte till med det åt vi lite och åkte runt lite i Ronneby, fixade ena kompisens bryn och bara chillade egentligen.

Hoppas ni haft en mysig torsdag!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar