EN VANLIG ONSDAG

Jag tänkte väll att jag berättar ju att jag inte gör så mycket på mina dagar, men det kan ju fortfarande vara intressant att hänga med på en dag i mitt liv, fast genom text. Så dagen började med att jag vaknade av mig själv runt kanske 8-tiden. Väldigt morgon pigg till min förvåning, så jag steg snabbt upp och klädde på mig. Dagens outfit bestod av ett par jeans från NA-KD och en topp som jag köpte igår på GinaTricot. Väldigt enkelt och basic.

Efter att ha stigit upp och klätt på mig, fixat min hudvårdsrutin och fixat till håret lite började jag göra min frukost. Inte jätteintressant kanske, jag åt två mackor med ost och ett glass o'boy. Efter frukosten började jag skriva i en bok, som jag också skaffade mig igår från åhlens där jag ska skriva ner alla mina recept. Väldigt mysigt faktiskt. Efter jag tröttnade på att skriva så gick jag och slängde soporna, wow vad roligt! Visst? Njaa, inte jätte kanske.

Runt lunch-tid så kom en service kille hem hit för att kolla till min ugn. Dem behövde beställa några delar så jag får helt enkelt fortsätta laga mat på spisen. Så mycket mer än så har faktiskt inte hänt idag. Jag har haft min rumpa i soffan ett tag nu, framför film och serier. Jag hade egentligen behövt åka ner till Ica, men det får jag ta imorgon istället. Så någon gourmet måltid blir det inte ikväll, tänker göra det väldigt lätt för mig och göra spagetti med köttbullar.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar