FLYTTEN TILL GÖTEBORG + APARTMENT TOUR

Nu har jag verkligen flyttat in i min lilla 1:a, och som kanske några av er vet har jag försökt filma denna resan. Men jag glömde fortsätta filma efter bilturen hit var gjord och när jag nu skulle sätta mig framför kameran och berätta om mitt äventyr blev det inte som jag tänkt. Jag är inte van med att sitta framför en kamera, jag är knappt van med att posera framför en för den delen heller. Att sitta ner i soffan med en filt virad runt sig med lite musik i bakgrunden samtidigt som jag har datorn i knät och låter fingrarna skriva det min hjärna tänker är mer min grej. Men nog om det, jag ville bara förklara varför videon inte kommer att laddas upp.

Som jag nämnde i "UPPDATERING OM FLYTTEN" så steg jag och mamma upp tidigt, redo till att flytta. Eller jaa, redo och redo är väll en definitionsfråga, jag hade glömt packa ner en hel del ex. galgar, smuts och nytvättade kläder, resväska osv. Vi kom tillslut iväg och eftersom att vi inte hade så mycket till frukost hemma så vi bestämde oss för att första stoppet fick bli i Karlshamn på donken för att äta lite frukost. Därefter fortsatte vi bara köra, till nästa stopp som blev Coop i Halmstad för en banan och celsius. Bästa energi kombon för att sedan köra till lägenheten.

I lägenheten fick jag nycklarna, skrev på papper och började packa upp alla saker som jag hade med mig. Vi tog en liten sväng inom Ikea, men vad det var vi köpte minns jag typ inte så mycket av, lika så vad vi köpte på Ikea dagen efter. Men nu har allt börjat komma på plats, igår monterade jag till och med tv:n.

Redan andra dagen i lägenheten fick jag frossa och frös som om jag skulle dö, det slutade med att jag tog en tupplur på 2 timmar och vaknade upp med 40° feber. Inte super roligt direkt... Jag trodde att det bara berodde på att jag sovit så dåligt men mamma insisterade på att ringa 1177 där dem bad oss att åka in till jour-vårdcentralen där dem senare kom fram till att jag fått svinkoppor. Jag fick antibiotika och blev klar med dem i måndags eller ja, igår blir det ju, så skönt.

Annars då, tiden jag har bott här har jag mest chillat, kollat bachelor, idol och andra filmer. Jag har inte träffat så många än, men jag hoppas verkligen att jag kommer hitta någon vän snart! Det är en av nackdelarna med att jag flyttade 4 timmar hemifrån, det är ju inte så att jag kan höra av mig till någon av tjejerna och ta en donken-dejt lite spontant. Det blir säkert bättre när jag väl börjat på jobbet!

APARTMENT TOUR, genom kamerarullen

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar