VECKANS LISTA, V.37

Veckans mående

Mitt mående denna veckan har varit rättså blandad. Veckan började med svinkoppor och antibiotika behandling, men det gick över typ dagen där på eller dagen efter det. Mamma var ju så söt som ville se till att jag skulle må bättre innan hon började röra sig hemåt, så jag har inte varit själv i lägenheten så mycket än så länge. Dessutom åkte jag ju tillbaka till Ronneby i fredags. (Men nu är jag i Göteborg igen) Jag trivs iallafall mycket bättre i Göteborg än i Ronneby, det är en sak som är säker.

Veckans sämsta

Eftersom veckan började med det sämsta så börjar vi med det. Det sämsta denna veckan har såklart varit att jag varit sjuk och fått ta antibiotika, det är ju inte det roligaste man kan göra direkt.

Veckans roligaste

I lördags när jag var tillbaka i lilla Ronneby så hade en i tjej-gänget en tjejkväll inför hennes flytt. Vi körde beer pong (jag kan lova att jag var nykter), lagade pizza tillsammans och pratade och spelade spel. Väldigt roligt och mysigt, dock synd att vi bara var 7 av 13, men men. Det var ju roligt ändå!!

Veckans bästa

Det bästa har varit att få bo in sig i lägenheten, som nu. Just nu sitter jag i soffan med en filt virad runt mig och spelar lite lugn musik i högtalaren, och skriver detta. Extremt mysigt!

Veckans tråkigaste

Att lämna vovvarna. Dem är ju mina små älsklingar, och det är alltid lika jobbigt att åka iväg utan dem oavsett om det är till Ica, Öland eller som nu, hem.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar