VÄNNER?

Hej på er!

Jag tänker väll att vi kan börja med en liten uppdatering från det som jag klagade på i förra inlägget ("UPPDATERING FRÅN FLYTTEN"). Jag har hittat mitt wifi och nu lyckats koppla alla mina apparater till det, jag har även börjat ladda över filerna från kameran till mobilen. Behöver såklart kolla igenom materialet så kanske det kommer en vlogg snart. Det andra som jag klagade på var att jag började få feber, och nu har jag fått antibiotika så nu börjar det lugna ner sig. Inatt kunde jag till och med sova hela natten, väldigt skönt. Dessutom var detta första natten som jag sov själv, mamma har stannat några dagar extra eftersom att jag blev så dålig och seg.

Men det som jag vill säga med detta inlägget. Jag flyttade hit till Göteborg på grund av jobb, och jag känner verkligen ingen själ här. Och jag hade verkligen velat få några vänner här :) Hade verkligen gjort mig så glad om jag kunde hitta några vänner att få dela nya minnen med!

Hade ni velat ta en liten fika eller en drink så får ni gärna skriva till mig på instagram (@tildawernstrm) eller snapchat (@twernstrm).

Som sagt hade verkligen gjort mig så glad!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar