UPPDATERING OM FLYTTEN

Hej på er!

Nu har jag flyttat och äntligen kommit till Göteborg, vilket inte har varit det enklaste... Jag har försökt testa på detta med vloggandet men sen blev minnet fullt och jag har inget nätvärk så jag kan inte överföra filerna än. Men det är inte det värsta problemet, att inte ha någon Wi-Fi utan jag har gått och fått 40° feber och imorgon är egentligen min första dag på jobbet. Jättejobbigt!!

Men jag kan ju berätta lite om min helg för att komma på andra tankar är att vara sjuk och allt det där. I fredags hade jag min hejdå-middag med tjejerna. Vi åt Ceasarsallad, drack vin, snackade och skrattade. Precis som det ska vara enligt mig. Jag fick en jättefin blomma av dem också, jag med mina icke-existerande gröna fingrar, men det löser sig säkert på ett eller annat sätt.

Dagen efter, alltså lördag så steg jag och mamma upp tidigt redo för att flytta. Men jag hade såklart glömt packa ner ett gäng med grejer men allt löste sig och allt fick plats i bilarna (konstigt nog). Sen bar det av till vårt första stopp vilket fick bli Donken i Karlshamn för att äta frukost. Sen körde vi till Halmstad för att köpa lite celsius och banan, bästa energi-laddningen. Från Halmstad körde vi raka vägen till lägenheten, jag och mamma lyckades dock tappa bort varandra och jag hamnade inne i ett villa kvarter och mamma vet jag faktiskt inte vart hon var. Det verkar i och för sig inte hon veta heller.

När vi kom till lägenheten fick vi en liten apartment tour, även en rundvandring i huset så att jag hittar till soprum och cykelförråd. Även gym och bastu om jag känner för det. Jag skrev även på ett dokument så att jag godkänner att jag tar nu över lägenheten osv. Sen började jag och mamma tömma våra bilar på all packning, vi märkte fort att vi behövde åka inom Ikea så det blev en sväng dit. När vi packat upp det mesta så åt vi den obligatoriska flytta-pizzan.

Idag så har vi också varit på ikea, hemtex och jysk, även Ica för att fylla på i skafferiet, kylen och frysen. Mat är verkligen JÄTTEDYRT, även om det har börjat gå ner så är det ju inte normala priser. Men ja, det var det vi hann göra sen blev jag sängliggandes med 40° feber och sov i ungefär 1 timme. Har även haft ett videosamtal med kry.

Nu ikväll ska jag och mamma ta det lugnt och fixa lite mat, äta chips och kolla på valvakan.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar