SENASTE DAGARNA

Gud vad fort tiden har gått. Jag flyttar alltså om 3 dagar och då kanske ni undrar vad har jag gjort än så länge denna veckan, EXTREMT mycket har hänt!! Tycker vi börjar direkt med vad som hände i måndags. Dagen började med att jag fortsatte packa, det blev många lådor kan man säga :) Men jag kunde ju inte packa hela dagen utan att ta en promenad med hundarna. Denna gången gick vi på torkö vilket blev väldigt händelserikt på ett läskigt sätt.

Jag måste verkligen förbättra mig på att ta bilder, absolut att det är stressigt nu men jag vill ju kunna dokumentera. Hallå Tilda!!

Under hösten brukar det gå kor på torkö, men vi har alltid kunnat gå där ändå utan några problem, förutom denna gången då... Jag gick mot stenbrottet där jag såg kossorna tvärsöver sjön alltså där jag skulle gå senare men tänkte att dem hinner säkert gå iväg tills vi är där. Nope. Dem flyttade sig inte, utan när vi kom dit såg jag mellan kossan och kalven. Lite rädd blev jag, för jag har respekt för kossor men tänkte ändå att går vi lugnt och sansat så kommer allt gå bra. Vi fortsätter alltså och gå men vi hinner inte gå så långt tills vi såg den STORA kossan, den är alltså större än mig. Hon stod nere vid vattnet men vände sig om när hon såg oss, jag stannar till av rädsla och så ser jag henne bara vända huvudet i attack-läge och springer rätt mot oss. Skit läskigt och vi går fort därifrån och lyckas klara oss. Men jag får ju skylla mig själv för jag väljer att gå i en hage där jag vet att kossorna bor.

Efter ko-insidenten kom jag hem och väntade in mamma för vi skulle nämligen åka och rösta. Så nu har jag gjort min plikt och röstat :) Det hände inte så mycket mer, i tisdags jobbade jag och var extremt trött så jag jobbade och sov typ. Men idag har det hänt lite roliga saker. Dagen började med att jag jobbade, under tiden som jag jobbade fick jag reda på att papperna till lägenheten är nu klara och godkända, whop whop!! Jag kommer alltså hyra i andra-hand och nu har styrelsen godkänt det, känns riktigt bra :)

Utöver dem goda nyheterna har jag faktiskt äntligen packat klart allt som ska med, förutom lite kläder som jag ska använda nu innan jag flyttar. Men asså hörni nu är jag klar och redo till att flytta till Göteborg, känns fortfarande extremt overkligt. LÄNGTAR!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar