BILDBOMB FRÅN HELGEN

Jag tänker väll lite kort berätta om min helg, eller iallafall gårdagen och idag, tillsammans med massvis av bilder. Tycker vi börjar direkt med lördag. Tåg-trafiken var extremt komplicerad, vi hade räknat med två byten men det slutade med att det blev 4... Lagom drygt faktiskt, i lördags kväll eller om det var redan i fredags så hade några tänt eld på flera platser någonstans mellan Hässleholm och Kristianstad, vilket lett till signal problem tror jag det var. Hur som helst så tog resan lite mer än 1h längre än vad vi räknat med, men tillslut kom vi ju faktiskt fram.

Först gick vi till hotellet som Emmi löst åt oss, lämnade in våra saker och checkade in. Därefter gick vi direkt efter mat-jakt, det tog inte så lång tid för vi alla var sugna på att testa ett ställe som heter Holy Greens, rekommenderar verkligen. Extremt god mat!! Efter maten gick vi en kort sväng i stan innan vi gick tillbaka för att fixa oss till Hov1 :)

På hotellet så poppade vi även en prosecco flaska för att fira att vi äntligen var där och skulle lyssna på dem live, och ha roligt tillsammans. Vi stod i kön i knappt 1h, kanske 40 minuter? Vet inte helt säkert. Det var väldigt många unga där, vilket jag blev förvånad över. Jag fattar att deras musik är populär, men trodde inte att majoriteten skulle vara mellan 12-14 år gamla. Konserten gick fort, och plötsligt var vi påväg till max för att fixa lite käk, vi tog med oss maten och festade vidare på hotell rummet. Poppade även en pava flaska, skrattade och pratade om minnen och annat.

Över till idag, jag vaknade först av oss alla då jag behövde ta tåget hem redan 9.08. Jag fixade min packning, klädde på mig och stylade till håret lite fort sen var vi alla redo att gå till frukosten. Dock kom vi dit lite sent, för jag kollade på klockan av en slump och insåg att jag bara hade 15 minuter på mig att ta mig till centralstationen. Det blev stressigt så i hastigheten tog jag med mig ett äpple från frukost buffen, sprang upp och tog min väska och gick raka vägen till tåget. Jag hann som tur väl var.

Kollektivtrafiken har varit något av det värsta jag varit med om, i lördags var den kass men det var inte ens i närheten om hur den var idag. Dessutom hade jag inte laddat mobilen under natten, så jag skulle lyckas hitta, byta och visa min biljett på 5 stabila procent. Det blev totalt 5 byten, och vid ett av dem hade dem inte ens skickat en ersättningsbuss. Extremt bitter kan man säga att jag var. Men tillslut kom jag hem men då hoppade jag direkt in i bilen och körde till Öland för att gå på mormor kalas. Där har jag varit nu sen 16-17 tiden och körde hem vid 20-21. Det har varit trevligt drygt bara med kollektivtrafiken men men, sånt händer och nu är jag hemma och ska gå och lägga mig.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar