SISTA HELGEN INNAN JAG FLYTTAR

Det är sant! Nästa helg flyttar jag, och det ska bli så spännande och roligt, men det förstår säkert ni själva att jag känner dessutom är det inte det som detta inlägget ska handla om. Detta är min sista helg innan jag flyttar, det betyder egentligen allt. Sista helgen jag bor hemma, (även om jag inte kommer vara hemma) sista helgen att umgås med vänner, sista helgen att vara i Ronneby, osv. Såklart kommer jag ju då spendera denna helgen i Malmö, med tre vänner, Emma, Emmi och Felicia. Redan nu så sitter vi på tåget påväg mot Malmö för ikväll ska vi få se och lyssna på Hov1, sen har vi fixat ett hotellrum så vi sover kvar till imorgon :)

Jag kan ju dra igenom lite kort om vad som hände igår. Först så jobbade jag på förskolan som jag varit på senaste tiden. Efter det chillade jag i soffan och började titta på en ny serie, Family secrets heter den för er som behöver tips. Efter att ha kollat några avsnitt så körde jag mot Hasslö och mötte upp Alice, och vi körde egentligen bara omkring, pratade och käkade donken. Kan man avsluta en jobb-vecka på något bättre sett egentligen? Skulle inte tro det.

Som jag skrev tidigare så ska jag då och några kompisar till Malmö nu, där vi kommer vara kvar till imorgon. Sen imorgon kommer jag försöka ta mig hem lite tidigare då det är kalas för mormor på Öland. Och det hade jag ju velat hinna med innan jag flyttar, för sen kommer det ju inte bli så att jag bara sticker dit över dagen som det varit i sommar. Men ja, det är så min helg ser ut. Har du något roligt planerat?

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar