VECKANS LISTA, V.35

Veckans mående

Ändå helt okej, men jag har varit extremt trött. Dessutom så har jag varit på sjukhuset denna veckan för att ännu en gång kolla upp vad felet är på min hy, troligtvis kan jag ha psoriasis men vet inte helt 100 än.

Veckans tråkigaste

Det tråkigaste denna veckan har varit att jag varit så trött efter jobbet, absolut att jag gillar och trivs på jobbet, och än så länge tycker jag att det är roligt att packa. Men att vara så trött och slut efter jobbet har inte varit roligt.

Veckans bästa

Att se hov1 live!! Såg dem 2018 och i lördags fick jag uppleva det igen, magiskt!

Veckans sämsta

Jag har haft VÄRSTA kollektivtrafik resan. Resan till och från Malmö har varit rent ut sagt skit. På vägen dit blev det 4a byten då det varit anlagda bränder runt om i Kristianstad som orsakat problem med ledningen typ, vi blev 1h sena. Men resan hem därifrån?! Värsta jag varit med om, jag åkte 9.08 och kom hem runt 15 tiden, skulle egentligen ha varit hemma vid 12-13. Dessutom så glömde skånetrafiken att skicka en ersättningsbuss, så jag fick åka samma buss som de som åkte en timme efter min påbörjade resa hemåt. Såklart hade dem ju inte löst problemet som uppstått mellan Hässleholm och Kristianstad, så det blev 4 eller 5 byten där med.

Veckans roligaste

Det roligaste har såklart varit trippen i Malmö, att bara umgås med Emma, Emmi och Felicia❤️

Veckans mysigaste

Att åka till Öland och få träffa familj, släkt och vänner, innan jag flyttar. Vet att jag kan uttrycka mig lite dramatiskt med att jag ska ha hejdå-middag, detta var sista trippen med vännerna innan jag drar, och sista gången jag är på Öland innan flytten. Men det är ju sant, ett hejdå behöver inte heller betyda ett hejdå till för alltid, detta är bara ett hejdå för stunden, tills jag kommer tillbaka liksom.

Veckans måltid

Måste bara slänga in en kommentar till Holy Greens, riktigt gott var det!! Jag tog en caesarsallad, som alltid… Det är ju trotts allt min favoritmat :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar