SÖNDAG 28/08

Det har hänt så mycket idag att jag vet inte ens vad jag ska rubricera min spännande söndag med. Just nu så sitter jag i soffan och har just öppnat den nya celsiusen, first try med smaken mango passion. Den får nog 7 av 10, den är god men lite för lik godis i min smak, men jag kommer säkert köpa den igen. Jag sitter iallafall och väntar på att jag och pappa ska sticka iväg och spela paddel, vill verkligen bli bra på en sport och paddel verkar så roligt. Så nu har pappa 2 veckor på sig att lära mig och spela, får väll se hur det går.

Idag då, vad har jag gjort? Jag vaknade upp med Ellen. Jag, hon och Sara hängde igår och det blev lite sent för mig och Ellen, så det blev att hon fick sova kvar. Snabbt efter att Ellen stuckit blev jag upphämtad av pappa, egentligen skulle vi åkt för att se Malmö - Kalmar matchen, men när han insåg att den spelades i Malmö kändes det lite väl långt bort. Så det blev att vi åkte till Karlskrona istället för att fixa saker inför flytten, typ köpa dammsugare och kartonger. Det blev även en lunch på det :)

När vi sedan kom hem började jag direkt med att packa ner allt från vitrinskåpet, det blev ändå 3 lådor. Trodde inte jag hade sånt problem med mitt glas-inköp men tydligen (två av lådorna hade kunnat fyllas endast av glas). Sen tog jag en liten paus för att åka och hämta mamma vid tågstationen, hon har nämligen varit med jobbet i Stockholm över helgen. Verkar som att dem haft roligt! Efter det har det inte hänt så mycket, vi åkte och handlade, tog ut vovvarna och nu ska jag spela paddel.

Hoppas ni haft en bra vecka så hörs vi imorgon med en veckans lista <3

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar