Q&A OM VOVVARNA, FRAMTIDEN, FLYTTEN OCH MER!

HUR MÅR DU?
Jag vet att det är vanligt att säga men just nu mår jag extremt bra. Jag är närvös över att flytta till en ny stad, såklart, men jag är säker på att det kommer gå hur bra som helst. Plus att liksom detta är en dröm jag haft sedan jag var 12, att komma ifrån Blekinge och specifikt Ronneby, och nu får jag verkligen göra det. Men mitt mående är på topp och jag befinner mig fortfarande i mitt lilla smultronställe.

HUR SER DINA FRAMTIDSPLANER UT NU?
Just nu så vet jag helt ärligt inte. Det jag vet just nu är att jag ska flytta för att jobba, och vad som händer därefter får ödet bestämma. Jag har fått frågan om vad jag ska jobba med, jag ska jobba som fältförsäljare för key solution.

VARFÖR VALDE DU ATT FLYTTA TILL GÖTEBORG?
Jag har alltid sett mig som en storstads-tjej men har aldrig haft suget på att flytta till Stockholm på heltid, men jag har alltid haft en plats för Göteborg i mitt hjärta. När jag var mindre typ upp till jag var 4 år så bodde jag i Örebro tillsammans med min mamma och mormor, och det var en speciell känsla som jag antar inte har lämnat min kropp. Älskar att höra på historierna från tiden vi bodde där. Så när jag inte lyckades gå vidare i mitt jobbsökande i varken Ronneby, Karlskrona eller Kalmar så började jag kolla på storstäder (Göteborg) och så sökte jag runt och nu har jag ett helt plötsligt, hahah. Känns extremt overkligt!

SKA DU TA MED DIG CHIBA OCH MATILDA?
Nej, tyvärr inte. Önskar att jag kunde men jag vet inte om jag kommer kunna ge dem den tiden som dem förtjänar. Kanske att Matilda flyttar upp senare men det är högst osäkert. Det kommer vara extremt jobbigt, har liksom inte levt utan ett djur under hela min livstid. Dessutom så är dem ju det bästa jag har.

FEM SAKER DU INTE KAN FLYTTA UTAN?
Basplagg (såklart), mina polaroid bilder + kameran, mitt porslin, min glassamling och tillsist så kan jag inte flytta utan all min elektronik, liksom dator, telefon plus deras sladdar.

HAR DU NÅGRA SPÄNNANDE PLANER PLANERAT FÖR HÖSTEN?
Nej det har jag inte, vill just nu bara leva i nuet och se vart tiden kommer ta mig. Nu ska jag liksom flytta och börja på ett nytt jobb, och det vet jag inte vart det kommer ta mig till. Men jag hade ju velat tatuera mig åtminstone en gång till, har kommit fram till att jag vill ha en växt på högra handleden och vänster axel, och en liten Doris-fisk på fotleden eller vad det heter, ankel kanske?

HUR GÅR DET MED DINA HUDBESVÄR?
Nu börjar det faktiskt äntligen bli bättre. Om det kan ha varit förra veckan som jag var på Capio för att undersöka nya besvär. På besöket kände jag att jag äntligen blev bemött med respekt, och fick hjälpen jag behövde. Troligtvis har jag psoriasis, dem kunde inte sätta en diagnos utan jag ska till en hudmottagning men jag fick flera mediciner utskrivna för att kunna behandla det. Nu har det gått ungefär en vecka sen jag började och man märker en sån stor skillnad. Känns toppen!!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar