SUMMERING AV SOMMAREN, DEL 3

Klicka HÄR för att komma till del 1, och HÄR för att komma til del 2.

Vi fortsätter direkt tycker jag! Familjen åkte mot Göteborg, vi bodde på ett spa hotell i Särö men var för det mesta i Göteborg. Det var även då jag gick på min första arbetsintervju :)

Jag, Emmi och Olle festade ute på Circo och fick höra LBSB live, vi fick till och med vara med och sjunga i micen lite grann :)

Jag hade en riktigt chill-dag med mamma och Sara. Först tog jag och mamma en picknick i trädgården medans vovvarna gick omkring i trädgården. Sen senare kom Sara förbi och vi kollade på film, Purple hearts och åt charkbricka.

Jag åkte till Göteborg en gång till för en till intervju, där jag nu fått jobb :) Denna gången åkte jag helt själv och det kändes så rätt att bara gå omkring och upptäcka staden och förstå hur spårvagnarna fungerade med alla olika stationer och linjer.

Direkt från arbetsintervjun i GBG åkte jag till en kräftskiva hos Emmi i Karlskrona. Det var riktigt roligt och mysigt, trotts att jag inte gillar skaldjur.

Såklart blev det en till tjejkväll dagen efter, då Ellen blev 19 år.

Jag tatuerade mig igen!

Jag fick veta att jag fick jobbet i Göteborg, vilket såklart firades med en middag på bakgården här i Ronneby. Mamma beställde in en halloumiburgare, och jag tog en carbonara.

Alice blev 19 år, även Stina men vi har inte lyckats fira henne än❤️

Måste ju ändå kommentera min nya favorit app, Be Real, älskar appen!! Heter tildawernstrm om ni vill in och bli vänner med mig.

Jag har börjat spela paddel, eller det var till och ta i, jag och pappa har hittills spelat en gång men jag känner mig ändå duktig och har ändå lite potential. Vi har iallafall varit iväg och fixat dammsugare till den nya lägenhet. Och jag har börjat packa :)

Detta var min summering av sommaren, hoppas ni haft en härlig sommar!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar