SUMMERING AV MIN SOMMAR, DEL 1

Gillade verkligen @isabellepettersson 's inlägg där hon sammanfattar sin sommar i 2 delar, och vill göra lite liknande. Först tänkte jag bara lägga upp ett inlägg med ALLA bilder som tagits, men detta är ju lite roligare faktiskt. Då har jag även något att se tillbaka på och förstå vad som hänt sommarn 2022.

Vi börjar väll helt enkelt direkt med student veckan, 6 juni- 9 juni. Cykelfest där min cykel fick punktering och valde att avbryta för att förbereda för min egna student mottagning. Avslutningsfika med klassen och vår mentor, Elin tog studenten ett par dagar tidigare, och att jag fick stipendium för min utveckling under skolans gång.

Sen har vi ju the big thing, jag tog ju studenten sen den 10e juni!!! Vilken minnesvärd dag, det bästa var flaket och jag önskar verkligen att jag skulle kunna uppleva det igen!

Vår älskade popup öppnade upp på fisketorget i Karlskrona, och jag och Stina tog en lunch ihop :) Extremt mysigt!

Jag åkte till Aneby och körde av vägen när jag körde upp, men allt gick bra och jag fick vara med på Isabelles student <3

Jag byggde ihop ett vitrinskåp som var extremt jobbigt, tog mig hela 3 dagar. Mitt tålamod testades verkligen, men det blev fint :)

Tjejkväll på saltö för att fira att Linn blev 19 år <3 Och en liten jordgubbsfrukost på det.

Jag hade en midsommarfest tillsammans med min ena bror. Det gick som det gick men roligt var det :)

jag spändare mycket tid i vår stuga på Öland, extremt mysigt! Nu får vi väll se när jag åker dit nästa gång, när jag flyttar till GBG. Sen hade jag planer på att flytta till Kalmar, jag hade en lägenhet på g, men storstaden tilltalade mig mer.

Det finns mycket kvar om minnen från denna sommaren, så tror faktiskt att det får bli fler delar.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar