VECKANS LISTA, V.34

Veckans mående

Riktigt bra!! Denna veckan har varit extremt bra och det har såklart påverkat mitt mående til det ännu bättre :)

Veckans bästa

Det finns så mycket bra som hänt denna veckan, men veckans bästa är ändå att jag fått jobbet i Göteborg, dessutom kanske jag har löst en lägenhet. Så nu är det bara till att packa ihop allt jag har här hemma sen är jag redo till att få nycklarna, och officiellt bli Göteborgare.

Veckans tråkigaste

Det är ju ingen hemlighet att jag nu är singel, vilket jag trivs som. Mycket mer än vad jag trodde, men jag saknar ju ändå närheten som man får i ett förhållande.

Veckans roligaste

I fredags gick jag troligtvis på min sista utgång i Karlskrona på länge länge länge. Eller till den 30e september, om jag lyckas ta mig hem då. Jag har börjat festa utan alkohol vilket är extremt kul och det bästa är att jag mår tipp topp dagen efter, och att jag enkelt kan köra hem när jag vill. Tycker vi borde normalisera att festa utan alkohol! Förutom att vi då festade så var vi ute för att min vän Alice fyllde år vid 00-slaget. Så det var lite firande för henne, dessutom fyllde även min vän Stina år, men hon följde inte med ut. Men vi ska fira henne nästa fredag <3

Veckans näst bästa

Vi får faktiskt lägga till en näst bästa för jag vet annars inte vad jag ska kategorisera detta som. Jag tatuerade mig ju i tisdags, och jag är helt kär i mina nya tatueringar. Längtar redan till nästa.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar