VECKANS LISTA, V.33

Tänk att vi redan är i vecka 33 av 52, det är alltså 19 veckor kvar på detta året. Lite sjukt vad tiden går fort!

Veckans mående

Mitt mående denna veckan har varit på topp, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg "GÖTEBORG TRIPPEN" så befinner jag mig i min lilla smultronställe period och jag älskar det.

Veckans bästa

Helt klart Göteborg trippen, kände att det var riktigt roligt och spännande att få åka dit helt själv och lära sig att hitta runt, iallafall lite grann. Det finns såklart mycket mer att upptäcka, men det får sparas till nästa gång.

Veckans roligaste

Direkt efter att jag åkt från Göteborg så åkte jag till Karlskrona för att gå på kräftskiva med ett gäng kompisar vilket var extremt roligt! Jag åt inga kräftor eller räkor för det är inte riktigt min grej men det fanns ju annat :)

Veckans mysigaste

I lördags träffades vi ett kompis gäng ute vid Saltö för att fira en kompis som blev 19 dagen efter. Vi kollade på solnedgången, pratade minnen och käkade chips. Mysigare än så kan det väll inte bli egentligen?

Veckans tips

Jag brukar ju inte ha någon veckans tips, kanske något jag borde börja med? Men jag och mamma var på ett riktigt mysigt cafe igår i Kalmar som jag så gärna vill tipsa om. Caféet heter Johannas Choklad ❤️

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar