GÖTEBORG TRIPPEN

Det känns som att det inte händer någonting i mitt liv samtidigt som jag inte ens hunnit börja kolla på en ny serie för att det händer så mycket. Men nu sitter jag faktiskt i sängen med, tro det eller ej, en cola zero bredvid mig redo att skriva ett nytt inlägg om vad som har hänt senaste tiden. Nu när jag suttit och skrivit klart angående trippen så inser jag att uppdateringen om vad som hänt senaste får delas upp i flera inlägg.

För några veckor sedan sökte jag upp betydelsen av "smultronställe" för jag tycker det är ett så fint ord, och då insåg jag att det inte bara betyder en plats där man kan hitta smultron. Det kan även beskriva en plats eller tidsperiod där man känner lycka, glädje och en speciell trivsel. Och just nu befinner jag mig i mitt smultronställe tidsmässigt.

Som sagt har det hänt en hel del, så vi kan ju börja med THE BIG THING, att jag åkte till Göteborg helt själv och det gick ursäkta tal-sättet men skit bra. Jag körde till hotellet direkt när jag hade slutat jobbet, så jag var inte där förens runt 21. Vägen upp var lite små läskig, jag såg nästan en buss och en lastbil krocka, men som tur väll hann dem lösa situationen innan en olycka hann ske. Förutom det har jag nog insett att jag kanske är laktosintolerant, för nu när jag jobbat så har jag ätit laktos trotts att jag är uppväxt på laktosfritt. Och ja kort fattat så har jag haft kramper i magen hela veckan, men nu har dem gått över :)

När jag kom fram till hotellet var det inte så mycket att göra tills jag behövde somna igen, jag pratade lite med mamma, och startade en film :) På fredagen hände det dock lite mer, men dagen startades såklart med att jag åt en god och härlig hotell frukost som jag ÄLSKAR. Därefter gick jag direkt tillbaka till mitt rum och började fixa mig och packa ihop mina grejer. När allt det var fixat så checkade jag ut och tog in min packning i bilen. Efter att ha gjort det så gick jag till närmsta spårvagn och åkte till Brunnsparken för att gå omkring i nordstan tills jag skulle iväg på annat. Jag köpte faktiskt bara en parfym från Rituals, trotts att jag gick runt i ALLA butiker som fanns och som såg intressanta ut. Det fanns mycket fint men jag behöver verkligen hålla i mina pengar. Till lunch så tog jag en Ceasarsallad på ett cafe som heter så mycket som Sweet Bakery.

Som ni kanske märkt har jag varit på två stycken kort visiter i Göteborg och jag får väll säga det att det inte bara varit för att. Jag har faktiskt varit iväg på arbetsintervjuer och väntar nu på svar, förhoppningsvis får jag svar redan denna veckan om hur det har gått :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar