MIN HELG

Hej! Hoppas er helg varit bra! Det har iallafall min varit :)

Fredag

I fredags var min första dag som vikarie på förskolan och det känns väldigt bra. Kommande veckan kommer nog bli lite mer stressig eftersom jag hade en sån lugn start, men det kommer säkert gå jättebra. Förutom att jag jobbade så bestämde jag och min vän Emmi lite spontant att vi skulle in till Karlskrona och gå på circo. I fredags spelade nämligen LBSB och det har varit ett band som funnits med varje fest sen typ 2017. Jag och en av mina närmsta killkompisar, Olle, har typ alltid lyssnat på dem och lärt oss varje låt, det har varit lite som vår grej hahah. Så jag blev så glad när jag och Emmi var på circo och så skriver Olle att han kommer senare.

Under konserten eller vad man ska kalla det, så fick jag och Olle så mycket kontakt med dem i bandet och vi fick till och med vara med och sjunga i micken. Kvällen får 10/10 verkligen!

Lördag

Lördag blev en lugn och mysig dag. Jag vaknade någongång mellan 9-10 men jag steg inte upp förens 12.30 för att ta en dusch. Jag tror att jag har ett litet problem, för anledningen att jag låg och degade i sängen så länge var för att jag var inte redo i att ta tag i att välja vad jag skulle ha på mig. Det känns inte riktigt normalt, jag låg och kollade liksom på min klädställning och funderade vad jag skulle ha på mig i 2-3 timmar. Hur som helst så valde jag tillslut kläder och jag och mamma åkte in till Karlskrona och vi tog med oss vovvarna. Vi behövde fylla på deras godis skåp och lite så. När vi sedan kom hem så satte jag och mamma oss i trädgården med vovvarna på linan. Förutom att göra dem sällskap tog vi oss en picknick i trädgården, riktigt mysigt!

Senare på kvällen kom Sara över och vi hade en riktigt mysig kväll. Först tog vi en runda med vovvarna ute vid järnaviks naturreservat, sen fixade vi iordning en plock bricka med chark, ost, kex och vindruvor. När det var ordnat så kollade vi på en film, det fick bli en film på Netflix som heter purple hearts, riktigt fin och bra film! Förutom det så åkte vi omkring och bara pratade tills hon behövde rulla hemåt.

Söndag

Idag har jag lite planerat, exempelvis att sitta och skriva detta inlägget. Sen ska jag till Karlskorna igen för att fixa en present till en vän som fyller år nästa vecka, sen kanske jag ska träffa Ellen för att fota till ett samarbete. Och det är väll det som står på planerna än så länge.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar