EN VANLIG TORSDAG

Det var längesen jag skrev om mina "tråkiga" dagar, eller normala så jag kände väll att det var dax för en sån nu. Förutom att det var längesen jag skrev om mina vanliga dagar så var det längesen jag hade en känns det som iallafall. Är det nu livet efter studenten börjar ta fart? Hoppas på det!

Idag har vädret varit väldigt fint och skönt så jag passade på att chilla i solen med musik och olika poddar i högtalaren. Det är väll det mesta jag har gjort idag egentligen, chillat i solen, lyssnat på musik och poddar och såklart myst med Chiba och Matilda. Igår så gjorde jag en riktigt ordentlig duschning på Matilda, och det har märkts idag att jag hade gjort det. Hon har nämligen haft typ mjäll och det har kliat väldigt mycket, men efter duschen verkar det försvunnit.

Planerna för ikväll är att jag ska till karaoke baren i Karlskrona och umgås med lite vänner. Jag har precis kommit fram till vad jag ska ha på mig, ett par svarta kostymbyxor och en svart t-shirt. Inget speciellt, men jag känner att jag inte behöver stylea upp mig så mycket heller för jag ska hem tidigt. Imorgon är det en spännande dag, jag ska jobba!! Och inte vilket jobb som helst, ska vara med mamma på hennes förskola och vikariera. Ska bli riktigt roligt!!<3

I tisdags till onsdags sov jag över på Öland och hängde lite inne i Kalmar

Chiba har börjat älska att hålla i Matildas koppel när vi är ute och går, jag tackar inte nej för att se den sötheten 😍

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar