+/- DENNA SOMMAREN

Det var ett tag sedan jag gjorde en såhär lista med det positiva och negativa just nu, fast denna gången är det för hur min sommar varit, från juni till augusti. Jag är mycket väl medveten om att sommarn VERKLIGEN INTE är över, men skolor och jobb har börjat dra igång igen. Och jag vill få upp denna listan, kommer säkert mer + och - listor framöver om detta uppskattas :)

+

+ Att ha varit i Göteborg, riktigt trevligt även om det bara var en kort stund.
+ Borgholm och Öland, fortsätter med dem små sverige resorna :) Ett extra plus till att vi var på Diggiloo
+ Denna sommaren har varit fylld av musik, jag har sett stiftelsen, Molly Sanden, Viktor Leksell, The Ark, Tomas Ledin, Diggiloo, Magnus Uggla, Miss Li, LBSB, och mycket mer!!
+ Jordgubbs-frukost, älskar!!
+ Alla festligheter i Blekinge, liksom Tosia och Skärdgårdsfesten var så trevligt att gå på.
+ Båstad <3 Helsingborg, Halmstad, Aneby 🥺
+Tjejkvällarna denna sommaren har verkligen varit 10/10
+ Midsommar var trevligt :)
+ Studenten🥳
+ Jag älskar mina måndags mornar nu för tiden, jag tar det lugnt sätter mig med datorn eller kanske tar en dusch och fixar mig samtidigt som jag lyssnar på Lojsan och Hanna Fribergs podd Måndagsvide. ÄLSKAR!
+ Jag fick jobbet i Göteborg och ska snart flytta dit!!!
+ Tatuerade mig <3

-

- Byggt ihop vitrinskåpet, jätteskönt att ha den klar och fylld med alla grejer men det var rent utsagt ett helvete att få ihop.
- Jag körde av vägen påväg upp mot Aneby, bra att ha fått det som en erfarenhet men det var ju omskakande.
- Jag har ingen kontakt med en vän jag haft ett bra tag! Han valde helt enkelt att han inte ville ha mig kvar i hans liv, det är ju extremt tråkigt men jag vill se vad livet kommer ta mig på äventyr nu.
- Trotts att mycket har hänt denna sommaren när man klumpar ihop det så har den varit väldigt långtråkig och vädret har inte alltid varit på topp.
- Min bränna denna sommaren har inte alls blivit i den önskade nyansen haha, utan den har kommit från brun utan sol.
- Sommarpraten denna sommaren har inte varit helt 100 enligt mig själv. Dock har jag inte lyssnat på alla men det är många namn som man inte känner igen. Dem jag tyckt varit bra har varit Pär Lernström, Mia Parnevik, Edvin Ryding, Camilla Hamid, Felicia Nestler, Anis Don Demina, Farah Abadi, Vigdis Hjorth, Stefan Krakowski och Emma Schols.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar