GÖTEBORGđŸ’«

Jag kÀnner att det blivit mycket inlÀgg nu senaste men det Àr för att det hÀnt sÄ mycket, liksom:
- SkÀrgÄrdsfesten med Victor Leksell, Molly Sanden, Stiftelsen, osv. plus diggiloo pÄ det
- Borgholm
- Veckans lista skriver jag alltid, lika sÄ ett mode inlÀgg varje tisdag.
Men det Àr ju kul nÀr det hÀnder saker, det vill man ju verkligen skriva om. Jag har precis kommit hem frÄn knappt ett dygn i Göteborg, plus lite i Halmstad (om Hallarna rÀknas).

I onsdags dÄ sÄ Äkte jag och mamma till SÀrö med pappas elbil. Första gÄngen vi Äker sÄ lÄngt med den bilen, sÄ det var lite lÀskigt men vi löste det genom att stanna en snabbis vid Hallarna. PÄ hallarna gick vi bara omkring och kollade i butiker, testade nÄgra plagg men inget köpt. Förutom det sÄ Ät vi pizza hut, och dÀrefter Äkte vi vidare.

PÄ hotellet senare mötte vi upp pappa som varit dÀr sedan i mÄndags och spelat golf, och det första vi gjorde (förutom att ta in all packning till rummet) var att byta om till bikini och badrock och gÄ ner till spa't. Spa't var sÄ mysigt! Det första vi gjorde va att ta ett fot-bad med bad salt som ska lugna kroppen, sen badade vi i bÄde bubbel pool och vanlig pool. Förutom det testade jag deras Ängbad och duschade i en iskall dusch med is i ansiktet. Jag levde kan man sÀga efter dem timmarna. Efter spa't sÄ gjorde jag och mamma lite ansiktsvÄrd och skrubbade kroppen. Som sagt MYSIGT!!

FrÄn spa't över till storstan. SÄ efter att vi va pÄ spa't och fixat oss sÄ Äkte vi till Göteborg för att ta oss nÄgot att Àta, det blev till en restaurang som heter Bryggeriet. Det var god mat och gott vin! Vi gjorde inte sÄ mycket mer Àn sÄ dÄ jag behövde stiga upp rÀttsÄ tidigt dagen efter.

TyvĂ€rr fĂ„r det bli en liten cliffhanger om varför jag behövde stiga upp tidigt, men efter det var gjort Ă„kte jag till Nordstan. Jag Ă€r sĂ„ stolt över att jag lyckades ta mig dit sjĂ€lv med hjĂ€lp av att frĂ„ga andra i min nĂ€rhet. Vi hann inte göra sĂ„ mycket, vi gick igenom nĂ„gra butiker men inget köptes. Sen behövde vi rulla hemĂ„t igen, pappa hade jobb och mamma skulle till Öland med en vĂ€n.

Tack Göteborg för denna kort visit, hoppas vi ses snart igen!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar