VECKANS LISTA

Jag har blivit helt förvirrad tror jag, jag fattar verkligen inte vilket vecka det är. Insåg nu att jag kanske har skrivit fel dem senaste veckorna. Om du har koll så skriv gärna, är det vecka 30 eller kanske 31? Oavsett vilken vecka det är så är det dags för en veckans lista :)

Veckans mående

Mitt mående denna veckan har varit på topp dock så var jag riktigt jäkla nedstämd i lördags, men Molly Sanden höjde mitt humör till toppen av Mount Everest!!

Veckans bästa

Måste säga att detta är svårt, såklart finns det ett bästa BÄSTA minne från veckan som gått, samtidigt som det varit många. Jag kan väll sammanfatta allt bästa till att det bästa denna veckan var att skärdgårdsfesten kommit till Karlskorna. Det är ändå det bästa som händer i Blekinge under somrarna.

Veckans roligaste

Sen kan vi fortsätta till veckans roligaste med MOLLY SANDEN KONSERTEN!! Det är såklart också ett av dem bästa händelserna i veckan men roligt var det framförallt. Men vi får inte glömma stiftelsen och Victor Leksell, extremt grymma!! Jag har ju hört Stiftelsen innan, och det var lika magiskt denna gången att höra alla sjunga med. Men det var första gången jag hörde både Molly och Victor live och jag blev chockad. Jag vet att dem är grymma artister, men att dem sjunger SÅHÄR bra live var sjukt!!

Veckans tråkigaste

Men en vecka som är så bra måste väll ha något litet tråkigt och ja, det har det. Jag har inte varit så öppen med det men jag har träffat en kille ett tag och nu i veckan valde han att vi skulle gå skilda vägar. Man blir alltid så ledsen när sånt händer. Jag mår bättre och bättre men det är ju jobbigt ändå.

Veckans mysigaste

Detta var ju också ett riktigt bäst-minne från veckan, men allt kan ju inte vara bäst liksom, hahah. Så veckans mysigaste var att jag fick följa med på mammas överraskning till pappa, nämligen Diggiloo i Borgholm. Extremt mysigt att sitta där och höra alla artister, skratta till Måns Möllers otroligt roliga skämt och äta picknick.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar