MUSIK-FYLLDA DAGAR!!

Hej på er! Hoppas verkligen era dagar varit minst lika bra som dem jag har haft! Jag känner på mig redan nu att detta inlägget kommer bli långt, både av bilder och text. Så vi börjar direkt helt enkelt.

Torsdag, 28 Juli

Dag ett av vår älskade Skärgårdsfestival vilket betyder starten på flera dagar med vin, musik och härligt kompis häng. Vi var inne i Karlskrona redan vid 17 tiden för att äta och några i gänget var sugna på att lyssna på ADAAM, och jag kände bara why not? Detta är ju bara en gång om året, man får ju passa på. Så vi lyssnade på han, gick omkring, pratade och rätt som det var så var det stiftelsens tur att spela.

Jag har sett stiftelsen tidigare, tillsammans med Isabelle i Malmö. Och lika som då så var även detta magiskt att få höra publiken sjunga med till deras låtar. Efter att ha lyssnat på dem så gick vi till Öltältet inne på området, träffade lite fler vänner innan vi gick till karaoke-baren som dem har varje torsdag på det som vi kallar Foxen. Och efter att ha varit där i någon timme så tog kvällen slut för min del.

Fredag, 29 Juli

Dag 2 av 4 musik dagar. I fredags var det Victor Leksells tur att kliva upp på scenen, och såklart var det en "artist" som skulle spela innan. Liknande som i torsdag så var vi inne i stan runt 17-tiden, och vid 18 spelade första personen. Jag har ganska svårt för att se Bell som en artist, för mig är hon snarare en person som är känd från TikTok typ. Efter att hon spelat så åt vi lite och sen behövde vi skynda oss in på området igen för att höra älskade Victor. Älskar hans låtar ännu mer nu efter att fått höra han spela live, rösten är identisk till den som man hör på Spotify.

Allt är så rörigt, för jag minns inte vad vi gjorde efter Victors spelning men vid 23-tiden (tror jag) så spelade The Ark. The Ark var verkligen en upplevelse att få se och höra live. Dock så är det nog inget jag hade gått på om det inte var i denna situationen men jag är glad över att det hände. En tråkig sak hände dock under konserten, en äldre man kom fram och tog på mitt bröst. Händelsen är anmäld och allt men det är trist att sånt är en vardaglig grej när det kommer till konserter.

LÖRDAG!!! 30 Juli

QUEEN M!! Sista dagen för skärgårdsfestivalen, men inte för mina musik äventyr. Som ni kanske sett på min instagram så spelade då Molly Sanden i Lördags och hon är värsta Queen'n på scen, säkert utanför också. Men som alla andra dagar så spelade en artist innan, och då var det ingen mindre än Tomas Ledin. Tyvärr tog jag inga bilder när han spelade för han har aldrig varit en så speciell artist i mitt liv, men duktig var han!

Kan vi ta en paus för Molly, hon är så grym på scen! En riktigt power tjej, kan man lugnt säga. Extremt nöjd, finner knappt några ord för att beskriva kvällen faktiskt. Efter att Molly spelade klart, hon avslutade med låten "Husavik (My Hometown)". Tro mig det kommer att förklara en hel del. För när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle poppa popcorn och starta en film. Vilken film tror ni det blev om inte "Eurovision Song Contest: the story of fire saga". Det var slutet på den dagen :)

Söndag <3, 31 Juli

Pappa har fyllt år och i söndags fick han äntligen uppleva sin överraskning, nämligen diggiloo. En av fruarna till våra Familjekompisar är nämligen med i diggiloo som bakgrundssångerska (kanske det heter), Dea Norberg heter hon iallafall. Vi började trippen till Borgholm med ett stopp i Kalmar för att äta på Le Croissant, jag beställde en Ceasarsallad men den var tyvärr inte riktigt en 10/10. Efter att ha ätit åkte vi till stugan en snabbis och fixade till oss lite lätt, jag tog ut vovvarna och sen bar det av mot Borgholm för Diggiloo. Diggiloo var väldigt bra, vi skrattade så tårarna rann. Alla hade ju sin plats i hjärtat måste jag säga men favvisarna var ju Lena PH och Måns Möller.

Efter att ha suttit i gräset i 3h om inte mer så gick vi till bilen. Bilen var nog den värst parkerade i hela kommunen men ingen p-bot vilket blev en lättnad. Från "parkeringen" åkte vi till sibylla för att äta lite lätt, därefter hämtade vi vovvarna hos mormor och morfar, sedan tillbaka till stugan och sova.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar