HEJ AUGUSTI!!

Jag måste säga de att vi redan är inne i augusti känns så skumt. Jag är inte helt redo på att gå in i hösten än, kan inte sommaren vara hela året? Men men, nu är det som det är och jag tycker att dessa inläggen är roliga att skriva. Att sätta upp mål för kommande månaden och berätta om mina eventuella planer.

Jag kommer faktiskt behöva en skamkudde nu faktiskt angående hur målen för juli gick... Det första målet var dock enkelt, att fortsätta söka jobb och det har jag gjort som en tok men ingen verkar nappa tråkigt nog. Trodde inte det skulle vara så svårt att söka jobb. Det andra målet var att planera ett äventyr, har jag gjort något äventyrligt? Jo i för sig det kanske jag har, jag åkte ju faktiskt till Båstad. Och tillsist det sista målet, att försöka jobba hos pappa. Dem har inte haft något jobb till mig så det har tyvärr inte hänt. Den där skamkudden kanske inte behöves trotts allt :)

Planer för augusti

Jag ska äntligen tatuera mig!! Whoop whoop!! Sen är det två gäng som funderar att ordna varsin kräftskiva, plus att 3st fyller år. Så det är faktiskt lite som händer. Hur mycket jag än gillar att träffa vänner och fira deras födelsedagar så är jag lite mer taggad på att äntligen tatuera mig igen.

Målen för augusti

Vad kan man ha för mål då, det är alltid det svåra att komma på... Aaa men kanske såhär då:

1. Första målet kan vara att jag ska komma på vad som ska hända till hösten. Jag måste verkligen få ett jobb NU eller söka till komvux.

2. Och andra kan vara att ta fler bilder. Känner att min mobil är tömd på bilder trotts att jag har rättså mycket bilder jämfört med typ mamma eller andra vänner.

3. Tillsist så får väll det sista målet bli till att påbörja min resa i mig själv. Att jobba med mig själv inifrån och ut, även om jag inte bryr mig om vad många tycker om mig så kan det vara bra att ha en månad att jobba på sig själv. Jag är så skeptisk av mig eller om det är ren oro som gör det. Jag kollar nämligen alltid runt omkring mig för att se vilka människor som är i min närhet och nu har jag börjat störa mig på det.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar