FULLT ÖS MEDVETSLÖS (IGEN?)

Nu har jag några riktigt roliga dagar framför mig, och det börjar redan idag. Skärgårdsfestivalen har kommit till Karlskrona, och det är high life delux både här och där. Just nu är planen att ta det lugnt, kanske fixa sig lite och något att äta för att sen träffa några vänner inne i stan. Ikväll spelar stiftelsen, och några andra artister som jag inte riktigt vet. Tror det var ADAAM, Royal Republic och Melissa Horn. Önskade verkligen att vi skulle få träffa Robban innan deras spelning, men tyvärr har dem ett extremt stressigt schema just nu med alla turnéer med både Stiftelsen och Takida.

Har inte direkt några bilder från idag eller för de kommande dagarna, men denna togs när jag var i Båstad senaste, älskar den!

Fredag

Vad händer imorgon då? Jag ska tillbaka till Karlskrona och lyssna på Victor Leksell. Det är väll det bästa egentligen, eller bästa o bästa, det är det största som händer imorgon. Annars så ska jag träffa vänner, fixa mig, gosa med vovvarna och lite sånt :) Förutom Victor så kommer The Ark och Bell att spela, dessutom så har dem något som heter silent disco, där man har hörlurar på sig där man får välja mellan tre olika dj's att lyssna på. Hade kanske varit kul att testa.

Fortsätter vidare med Båstad bilderna, saknar dig Isabelle!! Önskar du hade kunnat vara med dessa dagarna, annars får jag komma förbi Öland en sväng på söndag om ni är kvar :)

Lördag

På lördag då så spelar the one and only Molly Sanden, och det är jag mest taggad på. Tror inte någon är så taggad som mig på det. Har kanske redan kommit på min outfit till det :) Förutom Molly så spelar även Thomas Ledin. Annars kommer dagen vara väldigt lik fredag, gosa med vovvar, umgås med vänner och fixa mig.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar