SMÅ GULDKORN

Vilken dag jag har haft, eller dagar kanske jag borde säga. Trotts att vädret inte varit på topp så har det funnit flertal guldkorn som fått dagarna till att bli ännu bättre.

1. Jag har testat göra en ny frukost som jag fick lära mig från TikTok, tänker lägga ut recept på detta så ni också får testa :)

2. jag tog ut Chiba och Matilda på en extra lång runda, vi var borta i lite mer än 1h, typ 1h och 20 minuter kanske. Riktigt mysigt att lyssna på podd och promenera, tips tips att lyssna på Mian Lodalens sommarprat.

3. Idag var jag på loppis, inte ofta man är där längre och det fanns så mycket grejer att man typ fick huvudvärk av allt man skulle kolla på. Men det var trevligt att gå omkring och se allt som fanns.

4. Förutom loppis så kom mormor och morfar ner från Öland. Det är alltid lika trevligt att träffa dem på hemma plan, oftast så är det vi som åker dit. Vi gick ju då på loppis och sen innan dem åkte hem så åt vi på en restaurang i Ronneby som heter Blekan Pizza&Vin.

5. Nu ikväll så har jag och mamma kollat på film och ätit lite plockmat bestående av kex, chark, jordgubbar, vindruvor, Philadelphia och parmesan + såklart en celsius på det.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar